Головна Новини Світ Великобританія У Великій Британії хірург залишав автографи на печінці пацієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великій Британії хірург залишав автографи на печінці пацієнтів

Хірург використав аргоновий промінь, щоб залишати свої ініціали на органах пацієнтів

13 січня 2022, 15:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великій Британії позбавили ліцензії лікаря, який випалював лазером свої ініціали на пересаджених органах. Про це пише видання ВВС.

У Великій Британії хірург залишав автографи на печінці пацієнтів

57-річний хірург із Великобританії зізнався, що у 2013 році, коли він працював у лікарні королеви Єлизавети у Бірмінгемі, він використав аргоновий промінь, щоб залишати свої ініціали на органах пацієнтів.

Під час розгляду справи Служба трибуналу для практикуючих лікарів заявила, що його дії були вчинені "через певний рівень професійної зарозумілості", і через це було підірвано громадську довіру до професії медика.

У суді дії хірурга кваліфікували як напад з нанесенням побоїв, незважаючи на те, що реального побиття не було. Чоловік визнав кілька пунктів зі свого звинувачення. Через рік хірурга оштрафували на десять тисяч фунтів стерлінгів, а у 2020 році його тимчасово відсторонили від роботи, а днями чоловіка остаточно позбавили ліцензії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що таке хвороба Крона та яке цікаве відкриття зробили вчені. Фахівці опублікували результати дослідження мишей, що свідчать про зв'язок між стресом та хворобою Крона. За припущеннями дослідників, стрес призводить до ослаблення імунітету та сприяє розмноженню шкідливих типів бактерій.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що вчені розповіли, що всі люди живуть усередині гігантського міхура, який огортає всю нашу Сонячну систему. Завдяки даним нового дослідження, астрономи з'ясували, як і коли він утворився. Докладніше про це читайте в нашій статті. 









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини