Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії 60 людей три дні проживали у гірському пабі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії 60 людей три дні проживали у гірському пабі

Шторм "Арвен", який уже кілька днів лютує у кількох районах Великобританії, обірвав лінії електропередач

1 грудня 2021, 03:35
Поділіться публікацією:

Через потужний сніговий шторм близько 60 британців виявились заблокованими в пабі гірського готелю в Йоркширі (Англія). Про це повідомляє ВВС. Шторм "Арвен", який уже кілька днів лютує у кількох районах Великобританії, обірвав лінії електропередач на довколишніх дорогах, зробивши їх непридатними для проїзду. Відвідувачі концерту триб'ют-групи Oasis, які зібралися в пабі готелю Tan Hill Inn у високогірному районі Йоркшира, не змогли повернутися додому.

У Великобританії 60 людей три дні проживали у гірському пабі

Великобританія - фото з відкритих джерел

Готель розташований на висоті понад 500 метрів над рівнем моря. Снігові замети досягали вікон першого поверху. За словами менеджера готелю Миколи Таунсенд, усі відвідувачі були у гарному настрої, а деякі навіть не хотіли їхати. Всі відвідувачі у гарному настрої та чудово провели час. Гості здружилися, вони як одна велика родина, а одна жінка взагалі не хоче залишати готель”, – пожартувала менеджер. Персонал готелю розважав людей, проводячи вікторини та настільні ігри, увечері також проводили караоке.

Усього заблокованим у пабі була 61 людина. Там вони жили та розважалися 3 дні.

Нагадаємо, шторм під назвою Арвен приніс на північні регіони Іспанії сильні снігопади. Від стихії страждає Наварра, Країна Басків та Кантабрія. Снігом завалило десятки автошляхів. Деякі їх довелося закрити для руху автотранспорту. Інші – розчищають за допомогою спецтехніки. Рух вантажівок такими дорогами припинено. За інформацією видання, всього на півночі Іспанії засипало 139 доріг. На боротьбу зі стихією кинуто 850 снігоочисників. Шторм Арвен також накрив і північний захід Франції. Там від негоди страждають десятки регіонів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини