Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії 75% громадян повністю вакциновані проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії 75% громадян повністю вакциновані проти коронавірусу

За останню добу щеплення зробили 22,7 тисячі осіб

8 вересня 2021, 01:37
Поділіться публікацією:

75% громадян Великобританії повністю вакциновані проти коронавірусу. В країні зробили більш 91 млн щеплення. Про це повідомляє британське видання The Guardian.

У Великобританії 75% громадян повністю вакциновані проти коронавірусу

Вакцинація - фото з відкритих джерел

У понеділок, 6 вересня, стало відомо про те, що в країні було введено 91827000 909 вакцин проти коронавірусу. За останню добу щеплення зробили 22,7 тисячі осіб. Також стало відомо, що четверо з п'яти британців у віці від 16 років повністю вакциновані проти коронавірусу. Зокрема, в Уельсі рівень вакцинації населення високий — 84,1%.

Раніше міністерство охорони здоров'я Великобританії напередодні скасування COVID-обмежень рекомендувало кожному дорослому британцеві зробити перше щеплення проти коронавірусу.

Уряд Великобританії планує продовжити карантинні обмеження, введені через пандемію коронавірусу COVID-19, на шість місяців.

Нагадаємо, головний санітарний лікар України Ігор Кузин прогнозує, що найближчим часом Україну очікує перехід в "жовту зону". Ймовірний локдаун слід очікувати не раніше листопада, вважає він. Які ризики влади слід врахувати? Які недоліки виправити? Як правильно вибудувати комунікацію з населенням в цілому, з бізнесом зокрема? Відповіді на ці питання, портал "Коментарі" шукав разом з експертами. Заходи по зонам — це фікція, демонстрація показової активності без реальних результатів Інфекціоніст, стратегічний консультант, директор Revival Institute for Future Вадим Арістов вважає заяви про зміну "кольорових" режимів — показовими, неробочими заходами.

Заява, що локдаун буде не раніше листопада, слід читати як наміри усіма способами його відстрочувати і намагатися не вводити. Це позначиться на показниках летальності і зростанні надлишкової смертності, прогнозує Вадим Арістов.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини