Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії на 90% впали продажі автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії на 90% впали продажі автомобілів

Фахівці припускають мільярдні збитки в галузі через падіння продажів авто

4 червня 2020, 11:53 comments1062
Поділіться публікацією:

Автомобільна галузь Великобританії переживає важкі часи. Незважаючи на невелике зростання продажів, їх рівень не можна порівняти з аналогічним періодом попереднього року. Аналітики фіксують падіння обсягів продажів автомобілів на 90%. Таку інформацію повідомили в британському Суспільстві виробників і продавців автомобілів (SMMT).

У Великобританії на 90% впали продажі автомобілів

Так, згідно з наданими даними, в країні провели за місяць реєстрацію 20 тис. автомобілів, у той час як у травні 2019 року було продано 183 тис. 724 авто.

Не краще справи йдуть і у виробників. Як заявили в SMMT, у квітні виготовлення автомобілів практично припинилося. Криза призвела до закриття підприємств. Частину з них перепрофілювали для випуску засобів захисту. У зв'язку з цим з конвеєра зійшло 197 автомобілів — це на 99,7% менше, ніж за той же період роком раніше.

Експерти, які займаються аналізом автомобільного ринку відзначають, що сукупно, втрати британського автопрому можуть скласти до 10 млрд доларів, що становить п'яту частину обороту.

Тим часом у США гнів громадян перейшов на автосалони. Портал "Коментарі" раніше публікував відео, на якому показано як вандали понівечили елітні автомобілі у фірмовому салоні Mercedes-Benz. З опублікованих кадрів видно, що хулігани, прикриваючись масками, балаклавами і капюшонами, палять дорогі автомобілі, б'ють скло і розмальовують кузова написами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини