Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії оштрафували поліцейських за стрижки під час локдауна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії оштрафували поліцейських за стрижки під час локдауна

Два офіцера, які викликали перукаря роботу і організували його приїзд, знаходяться під слідством

26 січня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

У Лондоні понад 25 співробітників оштрафували за нові стрижки під час локдауна. Про це повідомляє LB.

У Великобританії оштрафували поліцейських за стрижки під час локдауна

Поліція Великобританії (фото з відкритих джерел)

Як відомо, в середині січня співробітники поліцейської дільниці Бетнал-Грін в Лондоні запросили до себе на роботу професійного перукаря. Після закінчення роботи перукар поїхав додому.

Скотленд-Ярд почав розслідування інциденту. Було встановлено, що всі скористалися послугою перукаря повинні заплатити штраф у розмірі 200 фунтів (понад 7000 тисяч гривень).

Полісмени, які запросили перукаря в ділянку, на цей момент знаходяться під слідством.

"Справедливо, що кожен з них заплатить штраф. Суспільство очікує, що поліція буде для нього взірцем для наслідування", — заявив глава місцевої поліції, старший суперінтендант Маркус Барнетт.

На даний момент в країні діє локдаун. Серед обмежень — заборона на роботу перукарень та салонів краси. Заходи спрямовані на зменшення рівня захворюваності коронавірусної інфекції і повинні дотримуватися всі громадяни, а вже тим більше правоохоронцями.

Нагадаємо, довгий ковід або постковідний синдром — не одне конкретний наслідок інфекції. Вчені з британського Національного інституту охорони здоров'я і вдосконалення медичної допомоги (NICE) заявили, що це ознаки, які можуть розвиватися під час або після коронавірусу. Якщо вони не проходять через 4-12 тижнів, то фахівці кваліфікують це як "тривалий симптоматичний COVID-19".

Було проведено нове наукове дослідження, в ході якого експерти проаналізували стан здоров'я майже 48 тисяч осіб, які були госпіталізовані з COVID-19 в Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини