Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії під час ремонту в будинку подружжя знайшло таємне послання з минулого (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії під час ремонту в будинку подружжя знайшло таємне послання з минулого (ФОТО)

Власникам будинку вдалося знайти автора цього послання

3 серпня 2021, 19:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В одному з будинків у Великобританії подружня пара виявила під шпалерами напис, датований 1975 роком, який залишила колишня мешканка. Про це повідомляє LancsLive.

У Великобританії під час ремонту в будинку подружжя знайшло таємне послання з минулого (ФОТО)

У будинку в Великобританії знайшли послання з минулого. Фото з відкритих джерел

Як пише видання, під час ремонту сімейна пара помітила на стіні таємне послання, яке залишили ще у 1975 році. Дівчина, яка раніше жила в цій кімнаті, написала кілька фраз, які склалися в вірш.

"Я тут, ти там, розділені лише часом. Яке там в майбутньому? Або я минуле? Єдина відповідь на це — ти моє майбутнє, я твоє минуле. Бажаю вам доброго дня 1975 року, Ейлін Уолмслі "- написала на стіні підліток у своїй кімнаті в далекому минулому.

У Великобританії під час ремонту в будинку подружжя знайшло таємне послання з минулого (ФОТО) - фото 2

Подружжя вирішило відшукати ту саму дівчину, яка залишила напис на стіні. Вони сфотографували послання і опублікували в Facebook. Їх здивуванню не було меж, коли на повідомлення відгукнулася досить велика кількість людей, які повідомили, що знають Ейлін Уолмслі. Незабаром відгукнулася і автор напису.

Ейлін розповіла новим власникам будинку, що жила в ньому до 18 років. У віці 14 або 15 років вона залишила на стіні цей напис в надії, що коли-небудь її прочитають нові люди, які будуть жити у цьому будинку.

Кілька років тому батьки Ейлін померли і жінка продала цей будинок. Але так склалося, що вона все ж повернулася в нього.

На фото — Ейлін зі своїми батьками і маленькою дочкою.

У Великобританії під час ремонту в будинку подружжя знайшло таємне послання з минулого (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в димоході старого британського будинку виявили несподівану знахідку. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що на Говерлі знайшли пляшку з запискою, написаною 50 років тому. Детальніше про це ви зможете прочитати в матеріалі на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини