Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії прогриміла стрілянина: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії прогриміла стрілянина: є загиблі

Одна з постраждалих отримала медичну допомогу на місці, проте незабаром померла в лікарні

13 серпня 2021, 02:50
Поділіться публікацією:

У Великобританії результаті інциденту зі стріляниною в Плімуті загинули щонайменше шестеро людей, включаючи підозрюваного. Про це заявила поліція графств Девон і Корнуолл у Facebook.

У Великобританії прогриміла стрілянина: є загиблі

Прогремела стрельба - фото из открытых источников

"Повідомляється про шість жертв, включаючи підозрюваного... Дві жінки й двоє чоловіків загинули на місці. Ще один чоловік, імовірно нападник, також помер на місці події. Всі, імовірно, загинули від вогнепальних поранень", — йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронних органів, одна з постраждалих отримала медичну допомогу на місці, проте незабаром померла в лікарні. Поліція поки не повідомляє про причини інциденту, триває розслідування.

Газета Daily Mail написала, що однією з жертв стрілянини стала п'ятирічна дівчинка. Жінка, яка проживає поруч з місцем інциденту, розповіла, що стрілок вибив двері у будинку і застрелив п'ятирічну дівчинку та її матір. Після цього, за її словами, він зник з місця злочину і під час втечі поранив або вбив місцевих жителів, які вигулювали собак.

Нагадаємо, в Сполучених Штатах Америки сталася перестрілка під час концерту. Про це повідомляється на сайті поліції міста Сан-Рафел. Як стало відомо, 24 липня в американському місті Сан-Рафел, що в штаті Каліфорнія, на реп-концерті сталася стрілянина.

Повідомляється, що співробітники правоохоронних органів запобігли спробі до втечі учасників стрілянини. Правоохоронці зупинили їхній автомобіль і виявили в ньому чотирьох осіб. З них троє були поранені, один — смертельно. Всього в результаті інциденту загинули дві людини й ще чотири отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалі були госпіталізовані прибулими на місце події медиками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини