Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії заміжня жінка завагітніла від сусіда і зіграла весілля з коханцем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії заміжня жінка завагітніла від сусіда і зіграла весілля з коханцем

Пара офіційно розлучилася в 2019 році, а тепер він подавав в суд на дружину і їй загрожує тюремне ув'язнення

3 травня 2021, 17:24
Поділіться публікацією:

У Великобританії жінка зіграла весілля зі своїм коханцем і народила від нього дитину, приховавши роман і вагітність від офіційного чоловіка. Про це повідомляє видання Mirror.

У Великобританії заміжня жінка завагітніла від сусіда і зіграла весілля з коханцем

Жінка вийшла заміж за коханця (фото з відкритих джерел)

Жінка, на ім'я Брінда вперше вийшла заміж за Раві Іна. У родині все було добре, народилося двоє дітей. Втім, через 18 років чоловік Брінди запідозрив зраду, коли дружини часто і довго не було вдома.

За його словами, коли він намагався дізнатися у дружини, що відбувається, вона ставала агресивною. Як виявилося, жінка закрутила роман зі своїм сусідом, завагітніла і потайки вийшла заміж за сусідського чоловіка.

Для цього жінка підробила дані у свідоцтві про шлюб. Пара офіційно розлучилася два роки тому, а тепер він подавав в суд на дружину і їй загрожує тюремне ув'язнення. Максимальне покарання за двоєженство може скласти сім років в'язниці. Вирок буде винесено в цьому місяці.

Нагадаємо, в селищі міського типу Мізоч, які знаходиться в Рівненській області, в кафе "Гурман" відзначали весілля, після якої відбулося масове отруєння, в лікарню потрапили 39 осіб. Про це повідомляє пресцентр ДСНС України. В інфекційне відділення Здолбунівської районної лікарні з ознаками харчового отруєння госпіталізовано 39 гостей свята (з них 8 дітей). Всього кафе відвідало близько 100 осіб. Зараз рятувальниками проводиться комплекс протиепідемічних заходів. Як повідомляли "Коментарі", в Луцьку в піцерії "Фелічіта" сталося масове отруєння. Протягом 11-12 липня в обласну інфекційну лікарню з діагнозом гострий гастроентероколіт госпіталізовано 10 осіб.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини