Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії знайшли мертвою жінку, яка виграла в лотерею 27 млн фунтів стерлінгів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії знайшли мертвою жінку, яка виграла в лотерею 27 млн фунтів стерлінгів

Загибла багато разів говорила про те, що гроші зруйнували її життя

4 вересня 2021, 21:15 comments1053
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Північній Ірландії, що є регіоном Великобританії, знайшли мертвою 56-річну Маргарет Лафрі, яка виграла головний приз EuroMillions. Про це пише видання Daily Mail.

У Великобританії знайшли мертвою жінку, яка виграла в лотерею 27 млн фунтів стерлінгів

У Північній Ірландії знайшли мертвою Маргарет Лафрі. Фото: flipboard

Вісім років тому Лафрі купила щасливий квиток і виграла в лотерею 27 млн фунтів стерлінгів (1 млрд гривень або 37,4 млн доларів за сьогоднішнім курсом). На той момент жінка не мала постійної роботи і отримувала допомогу з центру зайнятості. Один лотерейний квиток повністю поміняв її життя.

У Великобританії знайшли мертвою жінку, яка виграла в лотерею 27 млн фунтів стерлінгів - фото 2

Деяку частину свого виграшу жінка витратила на придбання бунгало за 125 000 фунтів стерлінгів, паб і колишній завод, перетворений в розважальний центр. Також велику суму переможниця витратила на благодійність.

Сама ж Маргарет Лафрі не раз відзначала, що гроші зробили її нещасною і буквально зруйнували її життя. За її словами, вона була набагато щасливіше, поки не отримала таку величезну суму грошей. Своє багатство жінка називала "пеклом".

У поліції розповіли, що тіло мільйонерки виявили в її будинку в районі Балліколман-лейн. За попередньою інформацією, слідів насильницької смерті на тілі Лафрі немає. Її труп був направлений на розтин, для встановлення точної причини смерті. Відомо, що правоохоронці не розглядають версію вбивства.

У Великобританії знайшли мертвою жінку, яка виграла в лотерею 27 млн фунтів стерлінгів - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Україні чоловік виграв 33 млн гривень в лотерею. Це найбільший джекпот за всю історію існування лотерей в Україні. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що шотландка прибирала в будинку і стала багатшою на чотири мільйони доларів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини