Головна Новини Світ Великобританія Помер один з найбагатших людей Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер один з найбагатших людей Великобританії

Мільярдер помер на 87-му році життя внаслідок тривалої хвороби

14 січня 2021, 08:43 comments1015
Поділіться публікацією:

На 87-му році життя зупинилося серце британського мільярдера і співвласника однієї з найбільш популярних газет в країні Daily Telegraph — Девіда Барклі. Він помер внаслідок тривалої хвороби. Саме в Daily Telegraph і повідомили про смерть мільярдера.

Помер один з найбагатших людей Великобританії

Помер мільярдер Девід Барклі - фото з відкритих джерел

Як відомо, Девід Барклі зі своїм братом-близнюком Фредеріком заснували бізнес-імперію, яка займалася люксовими об'єктами нерухомості та ритейлом. У 2020 році статок братів Барклі Forbes оцінював у 4,3 мільярда доларів.

Співчуття у зв'язку зі смертю мільярдера висловив і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. Як написав політик у своєму твіттері, Барклі "врятував велику газету, створив тисячі робочих місць в Британії, пристрасно вірив у незалежність цієї країни і в те, чого вона може досягти".

Брати почали займатися бізнесом у сфері нерухомості ще з 1960-х років, а незабаром досягли успіху і в готельному. За десять років у володінні Барклі опинилося 15 готелів. У 2004 році вони придбали холдинг Telegraph Media Group, куди, зокрема, входить і газета Daily Telegraph.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про смерть мільярдера, виконавчого директора Las Vegas Sands, яка володіє казино в Лас-Вегасі і Макао, Шелдона Адельсона. Згідно з офіційними даними, причиною, по якій обірвалося життя 87-річного мільярдера, стали ускладнення, викликані онкологічним захворюванням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що помер популярний радянський і російський актор театру і кіно Денис Карасьов. Життя артиста обірвалося на 58-му році життя внаслідок серцевої недостатності.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини