Головна Новини Світ Великобританія В Amazon розповіли, як будуть транслювати різдвяну промову Єлизавети ІІ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Amazon розповіли, як будуть транслювати різдвяну промову Єлизавети ІІ

Amazon дасть можливість почути всі різдвяні звернення королеви Єлизавети ІІ

22 грудня 2020, 16:37
Поділіться публікацією:

В Amazon розповіли, як будуть транслювати різдвяну промову Єлизавети ІІ

ФОТО: The Verge

Запит "Alexa, включи різдвяне послання королеви" скоро стане популярним, навіть якщо ви не живете у Великій Британії. Починаючи з 25 грудня о 15:00 за Гринвічем (або з 10:00 за східним часом, з 7:00 за тихоокеанським часом) ця фраза буде вставлена в традиційну різдвяну трансляцію королеви Великої Британії, повідомляє The Guardian.

Якщо вам цікаво, що може міститися в посланні королеви, ви можете перевірити стенограми всіх її попередніх різдвяних трансляцій (починаючи з 1952 року!) на веб-сайті Королівського двору.

"Після важкого року мільйони людей з усієї Співдружності будуть з нетерпінням чекати послання Її Величності королеви на Різдво. Створивши це перше у світі нововведення, як ми це зробили у 2012 році з випуском різдвяної промови королеви на Kindle, ми сподіваємося, що ще більше людей зможуть насолодитися височить словами Її Величності", — йдеться в заяві Еріка Кінга, директор Amazon Alexa Europe.

Як повідомляло видання "Коментарі", Єлизавета II втратила близького друга. Доргі, на ім'я Вулкан, помер. У Віндзорському замку британської королеви залишилась лише одна собака — доргі, на ім'я Кенді. Джерело в палаці розповіло, що втрата улюбленого вихованця засмутила королівську сім'ю. Доргі — це помісь такси та коргі, відомої своїми характерними короткими ногами і стоячими вухами, а також своєю популярністю у королеви.

Також видання "Коментарі" розповіло, як королева Єлизавета ІІ виграла суд у колишнього дворецького принца Чарльза. Королева виграла судову тяганину, щоб перешкодити колишньому дворецькому принца Чарльза зареєструвати торгову марку The Royal Butler (Королівський дворецький).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини