Головна Новини Світ Великобританія В Британії 12-річний хлопчик обігнав Ейнштейна за рівнем IQ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Британії 12-річний хлопчик обігнав Ейнштейна за рівнем IQ

Барнабі Суінберн цікавиться математикою та хімією

28 грудня 2021, 20:10 comments1468
Поділіться публікацією:

Учень з Великої Британії Барнабі Суінберн просить у батьків в якості різдвяних подарунків  — IQ-тест Менса та накопичень в криптовалюті. Знання 12-річного школяра при тестуванні  було оцінено максимально  – на 162 бали. Про це інформує Bristol Post.

В Британії 12-річний хлопчик обігнав Ейнштейна за рівнем IQ

Хлопчик має високий інтелект (фото з відкритих джерел)

 Результати його знань, виявляється вищі, аніж в 99%  мешканців нашої планети. Рівень інтелекту юного британця вищий, як в Альберта Ейнштейна. Тому що  IQ автора теорії відносності  становив 160 балів. При цьому середній показник решти всього  світу лише на рівні 100 балів.

Талановитий школяр  тепер вже член  товариства Менса – це найбільша  організація  для землян, що мають високий коефіцієнт інтелекту.

За словами  мами хлопчика, він в захопленні від ринку  криптовалюти, але школярик ще малий, щоб володіти власними  токенами. Всі заощадження, що юний англієць мав на Різдво в якості подарунків від рідних, він має намір  перевести у криптовалюту. 

Для обдарованого учня улюбленими предметами є  математика  та хімія. Він вже обрав для себе  майбутню професію — хоче бути програмістом, тому наполегливо  займається на  університетських  курсах і мріє стати студентом  Оксфорду.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Британії продали рідкісну книгу про Гаррі ПоттераКниги про юного чарівника Гаррі Поттера до цього часу користуються великою популярністю, особливо, якщо вони рідкісні. Один з таких екземплярів був проданий у Великобританії на аукціоні за 111 тисяч доларів. "Гаррі Поттер і філософський камінь" — перший роман у серії книг про юного чарівника, написаний Джоан Роулінг. У 1997 році було надруковано перший тираж, який складається з 500 копій в твердій обкладинці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юный Британец

20 вересня 2022, 13:18

Лелуш Ламперуж?


Новини