Головна Новини Світ Великобританія Велика Британія пояснила, чому не хоче відправляти винищувачі в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика Британія пояснила, чому не хоче відправляти винищувачі в Україну

Британський чиновник пояснив, чому його країна не планує відправити літаки в Україну

31 січня 2023, 19:06 comments1482
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник британського уряду розповів, чому уряд його країни не підтримує ідею надсилати свої винищувачі в Україну. Британський чиновник вважає таке рішення "непрактичним". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Велика Британія пояснила, чому не хоче відправляти винищувачі в Україну

Відправляти винищувачі в Україну "непрактично" вважає Британія. Фото з відкритих джерел

Україна продовжує тиснути на союзників, аби отримати згоду на винищувачі, які потрібні для протистояння проти російської агресії. Один з найбільших союзників України у цій війні Великобританія, наразі не підтримує рішення надати свої літаки для українських військ.

"Винищувачі надзвичайно складні, і потрібні місяці, щоб навчитися літати. З огляду на ці умови вони вважають, що відправляти ці літаки в Україну непрактично", — пише CNN посилаючись на представника Даунінг-стріт.

Як запевняє прес-секретар Британського уряду, його країна обговорює найкращі варіанти допомоги.

"Велика Британія прагне продовжувати обговорювати з нашими союзниками те, що ми думаємо про правильний підхід, коли йдеться про допомогу Україні", — повідомляє CNN слова прес-секретаря.

Також поки проти літаків для України виступає і президент США Джо Байден. Проте президент Франції Еммануель Макрон заявив, що "ніщо в принципі не заборонено".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що канцлер Німеччини Олаф Шольц висловився проти надання винищувачів для України, окрім того, німецький політик просив припинити дискусії навколо цієї теми.

Також "Коментарі" писали про те, що Україна отримає техніку зловісного вигляду. Ця машина необхідна для розмінування українських територій, зокрема полів та доріг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини