Головна Новини Світ Великобританія Великобританія готова до війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія готова до війни

11 травня прем'єр-міністр Борис Джонсон оголосить про введення нового закону

20 квітня 2021, 05:20
Поділіться публікацією:

Відтепер диппредставником інших держав, які працюють в Британії від імені урядів іноземних держав, будуть зобов'язані реєструвати присутність відповідно до законопроекту про захист нації від ворожих держав.

Великобританія готова до війни

Влада Великобританії має намір ввести новий закон

Під ворожими державами маються на увазі Китай і Росія. Про це заявив прем'єр-міністр Борис Джонсон. 11 травня Борис Джонсон оголосить про введення нового закону

"Проект закону про протидію недружнім державам вимагає від усіх осіб, які працюють від імені іноземних урядів у Великобританії, реєструвати свою присутність в країні. Невиконання цієї вимоги буде кримінально караним "- йдеться в повідомленні.

Планується, що на тлі зростаючої стурбованості керівництва країни діяльністю Росії і Китаю ці заходи будуть посилюватися.

Нагадаємо, у Великобританії заявили, що Росія несе величезну ядерну небезпеку всій Європі і пообіцяли допомогти Україні в захисті від російської агресії. Про це йдеться в документі про стратегію модернізації збройних сил Великобританії. У документі повідомляється, що Росія є джерелом найбільшої ядерної та військової загрози для всієї безпеки Європи. Там зазначають, що росіяни модернізують збройні сили, а також інтегрують усі сфери державної діяльності, що робить Росію непередбачуваним противником. Британці заявляють, що Росія інвестує в підводні можливості, які загрожують глибоководним кабелям, а також розвиваючі торпедного озброєння, яке допоможе доставляти ядерний заряд до прибережних цілей.

Читайте також, що криється за істериками російських пропагандистів про війну з Україною.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини