Головна Новини Світ Великобританія Великобританія змінює правила візиту для туристів: що потрібно знати, щоб потрапити в Королівство
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія змінює правила візиту для туристів: що потрібно знати, щоб потрапити в Королівство

Велика Британія з 11 лютого скасувала карантин для нещеплених туристів

11 лютого 2022, 17:23
Поділіться публікацією:

Великобританія пом’якшує умови в’їзду для туристів. Вже відсьогодні, 11 лютого, невакциновані гості країни не повинні відбувати період самоізоляції, а вакциновані можуть не здавати ПЛР-тест. Про це йдеться на офіційному сайті уряду Королівства. Передає портал "Коментарі".

Великобританія змінює правила візиту для туристів: що потрібно знати, щоб потрапити в Королівство

Нові правила в’їзду туристів до Великобританії. Фото з відкритих джерел

Як зазначається на сайті британського уряду, карантину повинні дотримуватись лише ті туристи та гості країни, в яких виявлять коронавірус. Якщо ж туристи вакциновані повним курсом, то можуть відвідувати країну без будь-яких обмежень.

А от іноземці, які мають одну або ж жодної дози вакцини від коронавірусу, або ж їхня вакцина не отримала схвалення Всесвітньої організації охорони здоровʼя (ВООЗ), повинні зробити ПЛР-тест перед відʼїздом, а також після прибуття до Британії не пізніше другого дня у країні. 

Водночас усі, хто прибуває до Великої Британії, повинні заповнити форму пошуку пасажирів (Passenger Locator Form) за 48 годин до вильоту.

"Якщо ви повністю вакциновані, вам більше не потрібно буде здавати тест на COVID-19 ні до, ні після того, як ви приїдете до Великобританії. Проте Вам все одно потрібно заповнити форму пошуку пасажирів", — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що виявлено новий небезпечний симптом, що виникає через тривалий час після одужання від COVIDВелике дослідження показало, що тривалий час після одужання від COVID-19 люди стикаються зі значно більшим ризиком нових проблем з серцем.

Читайте також: Скільки підлітків вже отримали гроші за вакцинацію і на що витрачають





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини