Головна Новини Світ Великобританія "Відволікання від того, що відбувається": Джонсон прокоментував ядерні загрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відволікання від того, що відбувається": Джонсон прокоментував ядерні загрози Путіна

Джонсон переконаний, що зараз війська РФ продовжують стикатися з таким опором, на який російський президент ніяк не очікував

28 лютого 2022, 11:16 comments1279
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон дав свій коментар щодо наказу президента РФ щодо приведення російських ядерних сил у стан підвищеної бойової готовності. Про це повідомляє видання Reuters.

"Відволікання від того, що відбувається": Джонсон прокоментував ядерні загрози Путіна

Борис Джонсон. Фото: Instagram Boris Johnson

На думку Джонсона, дії Путіна є "відволіканням від реальності того, що відбувається в Україні". Крім того, прем'єр-міністр переконаний, що вторгнення російських військ на територію України — це катастрофічний, невдалий задум.

Зазначимо, що 27 лютого, у Кремлі під час зустрічі з головою Міноборони Сергієм Шойгу та начальником Генштабу Росії Валерієм Герасимовим Путін наказав перевести сили стримування російської армії в особливий режим бойового чергування, передає РБК-Україна.

"Ви бачите, що західні країни роблять не лише недружні дії щодо нашої країни в економічній сфері, я маю на увазі нелегітимні санкції, про які всі знають. Але найвищі посадові особи провідних країн НАТО допускають і агресивні висловлювання на адресу нашої країни", — сказав Путін.

Джонсон додав, що зараз війська РФ продовжують стикатися з таким опором, на який російський президент ніяк не очікував.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, чи Пекін намагатиметься взяти Тайвань або ж знайде спосіб, як втихомирити РФ. Експерти розповіли, яку роль може зіграти Китаю в українсько-російському протистоянні.

Видання "Коментарі" передавало, що Швеція надасть військову допомогу Україні. Чим допоможе Швеція та хто ще підтримав нашу державу, читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що Лавров не зможе відвідати зустріч ООН. До Женеви не пускають літак уряду РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини