Головна Новини Світ Великобританія Все заради дітей: контент Netflix отримає віковий рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Все заради дітей: контент Netflix отримає віковий рейтинг

Спеціальний алгоритм зможе заблокувати контент з сексуальними сценами, зображеннями насильства і нецензурними виразами

2 грудня 2020, 13:38
Поділіться публікацією:
Netflix позначив весь свій контент віковим рейтингом, створеним за допомогою алгоритму. Нововведення поширюється на територію Великої Британії. Технологія була розроблена спільно з Британською радою з класифікації фільмів (BBFC), яка класифікує фільми в кінотеатрах.
Співробітники Netflix переглянули весь каталог, позначивши сексуальні сцени, зображення насильства і нецензурні вислови, а потім завантажили ці дані в алгоритм. BBFC закликала інші потокові сервіси наслідувати їхній приклад.
"У зв'язку з тим, що люди проводять все більше часу в інтернеті, для сімей як ніколи важливо мати чіткі та послідовні поради по утриманню, щоб вони могли робити правильний вибір. Інноваційне партнерство з одним із найбільших сервісів у Великій Британії дозволило нам зробити це. Незалежно від того, що сім'ї вважають за краще дивитися, вони можуть дивитися це спокійно", — розповів генеральний директор BBFC Девід Остін.
Дослідження BBFC показують, що 85% батьків і 95% підлітків хочуть отримувати вікові рейтинги на стрімінгових платформах. Netflix добровільно надав понад 10 000 фільмів, документальних фільмів і програм, які, можливо, ще не були класифіковані BBFC для випуску в кінотеатрах або на фізичних носіях — U, PG, 12A, 15 або 18 лейблів менш ніж за два роки. BBFC потім перевіряє ці рейтинги як додатковий рівень відповідності. Вікові рейтинги означають, що батьки можуть редагувати профілі дітей на платформі, щоб відфільтрувати невідповідний за віком контент. Цей крок був схвалений урядом, який в цей час розробляє закони про захист дітей від шкоди в інтернеті.

Все заради дітей: контент Netflix отримає віковий рейтинг

ФОТО: Medium



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини