Головна Новини Світ Великобританія З'явилася реакція Британії на звинувачення проти Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася реакція Британії на звинувачення проти Порошенка

Посол Британії Мелінда Сіммонс наголосила на важливості неупередженого розслідування

21 грудня 2021, 16:17 comments1219
Поділіться публікацією:

Посол Британії Мелінда Сіммонс зазначила, що вона слідкує за справою проти п'ятого президента України, лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка. Дипломат підкреслила, у цій справі важливе неупереджене розслідування. Як передає портал "Коментарі", свою заяву Мелінда Сіммонс опублікувала у Twitter.

З'явилася реакція Британії на звинувачення проти Порошенка

Мелінда Сіммонс. Фото: Facebook

Коментар Мелінди Сіммонс був короткий і в ньому вона головний акцент зробила на тому, щоб як правоохоронні, так і судові органи пройшлися за всіма фактами докладно та неупереджено, професійно, забезпечуючи справедливість та повагу до процедур.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Петру Порошенку надіслали повідомлення про підозру у державній зраді. При цьому вручити особисто в руки підозру не вдалося, оскільки Петро Порошенко зараз перебуває за кордоном. Він відбув за кордон 17 грудня, якраз того дня, коли мали вручити йому підозру. На допит у ГБР на Порошенка чекають 23 грудня, але вже ясно, що лідер "ЄС" не з'явиться, оскільки повернеться в Україну не раніше першої половини січня 2022 року.

Експерти в ексклюзивному інтерв'ю порталу "Коментарі" розібрали по поличках ті звинувачення, які інкримінують Порошенку, спробувавши спрогнозувати, чи є шанс, що п'ятий президент опиниться на лаві підсудних. Думки експертів розділилися. Одна частина вважає, що Порошенко вже продемонстрував боягузтво, коли 17 грудня фактично втік за кордон. Інші експерти вважають, що Порошенко нікуди не тікав, а нова справа проти нього – це спроба влади відвернути увагу суспільства від реальних проблем у державі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини