Головна Новини Світ Великобританія Зеленський несподівано здійснить візит до Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський несподівано здійснить візит до Великобританії

Володимир Зеленський відвідає Великобританію де зустрінеться з прем'єр-міністром Ріші Сунаком та українськими військовими.

8 лютого 2023, 10:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський здійснить 8 лютого перший візит до Сполученого Королівства після російського вторгнення в його країну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Зеленський несподівано здійснить візит до Великобританії

Володимир Зеленський поїде до Великобританії. Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський неочікувано здійснить візит до Великобританії. Це буде його другий виїзд за межі України після повномасштабного вторгнення. Перша поїздка Зеленського сталась у грудні минулого року, коли президент України відвідав Вашингтон та виступив у Конгресі США.

Під час візиту президент України зустрінеться з прем'єр-міністром Великобританії Ріші Сунаком.

"Візит президента Зеленського до Великобританії є свідченням мужності, рішучості та боротьби його країни, а також свідченням непорушної дружби між нашими двома країнами", — повідомив прем’єр-міністр Великобританії Ріші Сунак

Також Зеленський відвідає українських військових, які перебувають на навчанні у Великобританії у рамках співпраці між країнами. Під час навчань Великобританії для України за останні шість місяців було приведено в бойову готовність 10 000 солдатів, а цього року ще 20 000 солдатів пройшли "підвищення кваліфікації".

"Я пишаюся тим, що сьогодні ми розширимо цю підготовку від солдатів до морських піхотинців і пілотів винищувачів, гарантуючи, що Україна матиме армію, здатну захищати її інтереси в майбутньому", — додав Сунак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова ізраїльського політика, який розповів чи збирався Путін вбити Зеленського.

Також "Коментарі" писали про президента України Володимира Зеленського, який зробив рішучу заяву про місто Бахмут та українських військових, які там знаходяться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини