Головна Новини Світ Великобританія Жінка, яка не могла ходити через зайву вагу, за пару місяців схудла майже вдвічі завдяки новому хобі
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка, яка не могла ходити через зайву вагу, за пару місяців схудла майже вдвічі завдяки новому хобі

Коли хвороба Кетлін Воттон була в самому розпалі, вона не могла одягнутися і встати без сторонньої допомоги

7 вересня 2021, 15:10
Поділіться публікацією:

У Великобританії 48-річна Кетлін Вутон, вага якої збільшилася до такої міри, що вона не могла ходити, вперше спробувала дике плавання і відчула себе "неймовірно" — і з тих пір вона не зупиняється. Раніше 48-річній бабусі для пересування потрібні були дві палиці. Вона рідко виходила з дому через проблеми з рухливістю. Про це повідомляє видання The Mirror.

Жінка, яка не могла ходити через зайву вагу, за пару місяців схудла майже вдвічі завдяки новому хобі

Зайва вага, фото з відкритих джерел

Вона боялася, що була "близька до смерті", оскільки пропускала сімейні зібрання і щосили намагалася навіть надіти взуття. Але завдяки рішучості своєї сестри Сари Кетлін змінила своє життя завдяки новому хобі — плавання на відкритому повітрі — і всього за 12 місяців вона втратила десятки кілограмів.

Сара благала сестру приєднатися до її групи плавання на відкритому повітрі в Сихемі, графство Дарем, і, хоча вона і нервувала, Кетлін погодилася. Але коли вона вперше увійшла в воду, вона плакала від того стану, в який дозволила своєму тілу впасти. З тих пір мама трьох дітей захопилася своїм новим улюбленим хобі і майже кожен день проводила у воді.

"Дике плавання на 100% врятувало мені життя. Моя сім'я теж вірить в це, тому що думала, що я вже мертвий. Підійшовши до води в перший раз, я був в сльозах. Я плакав, бо мені було соромно за те, як я виглядаю і відчуваю. Коли я увійшов, це було наче величезний туман піднявся з моєї голови, і я відчув, як моє тіло знову ворухнулося. це було сюрреалістично", — говорить тренер з плавання.

З тих пір, як Кетлін зайнялася своїм новим хобі, вага впала з неї. Її загальна втрата ваги з серпня 2020 року склала 101 кг при початковій вазі 254 кг.

"Я використовувала їжу в якості ворога. Насправді я не їла, а коли їла, мені доводилося їсти за потребою. Я ходила по хліб чи чимось ще, що було швидко і легко", — сказала вона.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, що дочка жертви 11 вересня нарешті почула голос свого батька через 20 років після його смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини