Головна Новини Світ Великобританія Зібратися разом і відстояти суверенітет України: мільярдер з Британії закликав бізнесменів до дій
commentss НОВИНИ Всі новини

Зібратися разом і відстояти суверенітет України: мільярдер з Британії закликав бізнесменів до дій

Мільярдер Бренсон з Британії закликав бізнесменів країн світу підтримати Україну

28 січня 2022, 09:25
Поділіться публікацією:

Відомий мільярдер й засновник корпорації Virgin Group, один із найбагатших жителів Великобританії Річард Бренсон висловився за підтримку України в конфлікті з Росією. Про це відомо з його статті "Мої думки про Україну та Росію" на сайті Virgin Group.

Зібратися разом і відстояти суверенітет України: мільярдер з Британії закликав бізнесменів до дій

Річард Бренсон, фото John Armstrong/richard-branson-blog

В тексті бізнесмен наголосив, що лідери бізнесу всього світу з великим занепокоєнням спостерігають за нарощуванням російських військ і техніки на українському кордоні. За його словами, ніколи в останні роки не було такого великого ризику тотальної війни на європейській землі – війни, яка не має справедливу чи законну ціль.

Річард Бренсон наголосив, що стягування військ до кордону України викликає роздратування й додав, що він провів більшу частину життя, виступаючи проти несправедливих війн.

Ще вісім років тому, коли наміри Путіна в Україні стали більш очевидними для решти світу, бізнесмени Великобританії докладали зусиль для того, що залучити російських та українських бізнес-лідерів до врегулювання ситуації між країнами, до публічних заяв, що вони проти гібридної війни.

"Ми оприлюднили заяву бізнесу, яку з радістю підписали західні та українські бізнесмени, але нам не вдалося отримати жодного підпису від росіян, оскільки їхній страх перед репресіями з боку режиму в Москві був просто надто великим. Однак тоді і зараз ті, з ким я спілкувався, були єдині в думці, що будь-яка війна між Росією та Україною матиме руйнівні та жахливі наслідки", — написав мільярдер.

На його думку, агресія до сусіда ще більше ізолює Росію від світу й зруйнує російську економіку. Однак найбільший тягар ляже на плечі мирного населення обох країн. 

"Для лідерів бізнесу це момент, щоб зібратися разом і відстояти суверенітет України. Навіть якщо це має свою ціну, всі ми повинні дати чіткий сигнал, що одностороння агресія завжди неприйнятна і що світова бізнес-спільнота підтримуватиме весь спектр санкцій проти будь-якої країни, яка прагне порушити суверенітет іншої", — зазначив Річард Бренсон.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти розповіли, що не так з переговорами представників країн Нормандської четвірки в Парижі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини