Головна Новини Світ Великобританія ЗМІ назвали країну на Заході, по якій Путін може вдарити з космосу
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали країну на Заході, по якій Путін може вдарити з космосу

Росія має ядерний і підводний потенціал для завдання ударів

1 жовтня 2022, 15:10 comments1307
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін може віддати наказ про атаку Великобританії з космосу. Як передає видання "Коментарі", про це пише рейтингове видання "Mirror".

ЗМІ назвали країну на Заході, по якій Путін може вдарити з космосу

Удар із космосу. Фото: із відкритих джерел

Голова оборонного штабу міністерства оборони Великобританії адмірал Тоні Радакін заявив, що російський президент Володимир Путін має можливість атакувати західні системи зв'язку з космосу. Атака буде спрямована на виведення з ладу системи зв'язку та ізолювання від світу.

Тоні Радакін попередив, що російський президент Володимир Путін має можливість здійснити таку атаку, спрямовану на GPS і супутники зв'язку, які можуть спричинити хаос для Заходу.

Сер Тоні зазначає, що агресор може використовувати у своїх цілях усі – від диверсійних апаратів та ядерних ракет до інформаційної війни.

Незважаючи на те, що Путін програє в Україні одну битву за іншою, а ЗСУ просуваються вперед, звільняючи свої території, адмірал застерігає, що Росія, як загнаний у кут звір, може зважитися на те, що раніше здавалося неможливим.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що наша країна не проводитиме переговори з Росією, доки її очолює Путін. Про це глава української держави повідомив 30 вересня у відеозверненні після засідання РНБО. Це підтвердив у своєму вечірньому зверненні, під час якого також назвав "фарсом" заходи в Москві щодо прийняття українських територій до складу РФ. Про що говорять такі заяви? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" писало – після того, як президент України Володимир Зеленський заявив 30 вересня, що наша країна подає заявку "за прискореною процедурою" на членство в НАТО, низка країн уже підтримала таку позицію. Тим часом у США утрималися від обіцянок прискорити процес ухвалення України до Альянсу. Експерти проаналізували те, що відбувається для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

1 жовтня 2022, 20:14

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини