Головна Новини Світ Італія Берлусконі виступив із заявою щодо війни в Україні: що пропонує італійський друг Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Берлусконі виступив із заявою щодо війни в Україні: що пропонує італійський друг Путіна

Сільвіо Берлусконі хоче долучитися до врегулювання війни в Україні

8 вересня 2022, 23:32
Поділіться публікацією:

Колишній одіозний прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі хоче допомогти врегулювати  війну в Україні, яку розпочав глава Кремля Путін. Він заявив, що разом із колишньою канцлеркою Німеччини Ангелою готовий стати посередником у переговорах з РФ. Про це пише Corriere Della Sera.

Берлусконі виступив із заявою щодо війни в Україні: що пропонує італійський друг Путіна

Сільвіо Берлусконі і Путін (фото з відкритих джерел)

Берлусконі вважає, антиросійські санкції, що були введені Заходом, зовсім не впливають економіку РФ та Москву. На його думку, поки не має "жодних економічних втрат для Путіна".

"Мені здається, він цілком здатен протистояти санкціям та стелі ціни на газ. На цей момент я не бачу жодних економічних втрат для Путіна. ", – сказав одіозний політик.

Проте колишній прем'єр Італії переконаний, що може допомогти зупинити війну в Україні.

"З Меркель я хотів би спробувати переконати і бути посередником, щоб покласти край конфлікту між Україною та Росією", – заявив Берлусконі.

Окрім цього, Берлусконі жалкує та розчарований, що РФ "зміцнює комуністичний тоталітаризм Китаю" замість зближення з ЄС.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи можуть індонезійські переговори Зеленського та Путіна зупинити війну. Президент України Володимир Зеленський розглядає запрошення на участь у листопадовому саміті "Великої двадцятки" (G20) в Індонезії, де також може бути присутнім російський диктатор Володимир Путін. Про це в ефірі національного телемарафону зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Директор Інституту стратегічних досліджень та безпеки, екс-представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Донецькій та Луганській областях, правозахисник Павло Лисянський розмірковує, що гіпотетична зустріч Зеленського та Путіна на полях G20 – це буде не той формат, на якому щось може докорінно вирішиться.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини