Головна Новини Світ Італія Центр Риму засіяв дощ з мертвих птахів: що сталося (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Центр Риму засіяв дощ з мертвих птахів: що сталося (ВІДЕО)

Мертвих птахів було багато в центрі міста

2 січня 2021, 08:50 comments1419
Поділіться публікацією:








Мешканці Рима, попри заборону, вирішили зустріти Новий рік яскраво і голосно, використавши для цього салюти та петарди. Але такі дії призвели до масової загибелі птахів, які немов дощ падали з неба, вдаряючись об асфальт.

Центр Риму засіяв дощ з мертвих птахів: що сталося (ВІДЕО)

центр Риму засіяв дощ з мертвих птахів (фото з відкритих джерел)

На фотографіях і відео, опублікованих в мережі з центру столиці видно, що дороги вкриті тілами загиблих шпаків. Передбачається, що птахи сиділи на деревах, але їх налякали гуркіт і спалахи, тому вони запанікували, стали летіти й в темряві стикалися між собою, вдарялися в рекламні щити, будинки та інші споруди. Багато пернатих загинули від серцевого нападу, викликаного сильним переляком. Інші покалічилися, вдаряючись об асфальт.

Відповідно до джерела, трупами пернатих найбільше була усипана центральна вулиця, Еськвілінський пагорб і територія біля станції "Терміні", де розташований залізничний вокзал.

Відзначається, що влада Риму за день до Нового року заборонили жителям використовувати піротехнічні вироби, аж до 6 січня, пригрозивши штрафом в 500 євро (понад 17 тис. гривень). Але знайшлося чимало городян, які проігнорували цю вимогу.

Нагадаємо, що напередодні 2021 року світ втратив рідкісного білого ківі на прізвисько Манукура, який мешкав в національному центрі дикої природи "Пуката". Цей білосніжний птах був справжньою зіркою, на честь неї випустили дитячу книгу і безліч іграшкових копій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в дослідженні Національної академії наук США говориться, що 1,5 мільярда птахів були врятовані через введені норми та заходи щодо зменшення озонового шару, передбачених Законом про чисте повітря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини