Головна Новини Світ Італія Екс-прем'єра Італії, який називав себе другом Путіна, госпіталізували, він у реанімації
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-прем'єра Італії, який називав себе другом Путіна, госпіталізували, він у реанімації

Сільвіо Берлусконі госпіталізували, він у реанімації

5 квітня 2023, 18:00
Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі перебуває у реанімації в міланській лікарні з ранку середи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Ansa".

Екс-прем'єра Італії, який називав себе другом Путіна, госпіталізували, він у реанімації

Сільвіо Берлусконі. Фото: GETTY IMAGES

Берлусконі знаходиться у відділенні інтенсивної терапії через серцево-судинні проблеми. Його госпіталізували у середу з дихальною недостатністю.

Наразі повідомляється, що стан колишнього прем'єра стабільний.

"Сільвіо Берлусконі перебуває у тяжкому, але стабільному стані", — повідомили парламентські джерела партії Берлусконі Forza Italia.

"Берлусконі госпіталізовано, тому що попередню проблему не було вирішено", — сказав глава МЗС Італії Антоніо Таяні в кулуарах зустрічі міністрів закордонних справ НАТО.

Він уточнив, що не зміг поспілкуватися безпосередньо з Берлусконі, оскільки був зайнятий на інших зустрічах і без телефону.

Берлусконі останніми роками неодноразово страждав від нападів нездужання і лише минулого тижня вийшов із лікарні.

Нагадаємо, Берлусконі у лютому, коментуючи зустріч прем'єра Італії Джорджії Мелоні та президента Володимира Зеленського на полях саміту ЄС у Брюсселі, заявив, що, якби він все ще був прем'єр-міністром, він би не зустрічався із Зеленським.

Він заявив, що якби Зеленський припинив "атакувати" два регіони на сході України, російський напад на Україну не стався б взагалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Італія змінила своє ставлення щодо постачання винищувачів України: що тепер говорить Рим.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чого добивається Кремль, розміщуючи ядерну зброю в Білорусі — чи є реальна загроза миру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ansa.it/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини