Головна Новини Світ Італія Італія готується почати обов'язкову вакцинацію від COVID-19 - чекати будуть до 15 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія готується почати обов'язкову вакцинацію від COVID-19 - чекати будуть до 15 вересня

В Італії можуть ввести обов'язкову вакцинацію від COVID-19

26 серпня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

В Італії влада готується ввести обов'язкову вакцинацію від коронавірусу. Остаточне рішення має бути прийнято до середини вересня. Якщо до 15 вересня не отримає захист проти пандемії мінімум 80% населення, то варіант про масову обов'язкову вакцинацію буде схвалений. Як передає видання "Коментарі", про це пише видання La Repubblica.

Італія готується почати обов'язкову вакцинацію від COVID-19 - чекати будуть до 15 вересня

Вакцинация Фото із відкритих джерел

Перш, ніж піти на радикальні заходи про обов'язкову вакцинацію в Італії мають намір мотивувати громадян "зеленим пропуском". Його вплив хочуть поширити на держпосади, громадський транспорт і приватні робочі місця. Фактично у італійців не залишиться іншого вибору, окрім, як вакцинуватися. Адже для того, щоб користуватися громадським транспортом, відвідувати робочі місця і, тим більше, працювати на державних посадах — потрібно надавати негативні тест на Ковід або ж надавати сертифікат, що підтверджує повний курс вакцинації.

За підрахунками в Італії сьогодні приблизно 7-8 мільйонів громадян, які ще не вакциновані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава українського Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів про привілеї для щеплених українців. Навіть в разі, якщо той чи інший регіон буде поміщений в "червону зону" в зв'язку із загостренням ситуації в зв'язку з коронавірусів у щеплених громадян буде більше привілеїв і, отже, менше обмежень, ніж у тих, хто не виховувався.

Також читайте — ізраїльські медики з'ясували, що потрійна доза Pfizer в чотири рази підвищує захист від коронавірусу. Саме тому в Ізраїлі прийняли рішення тричі прищеплювати громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини