Головна Новини Світ Італія Італійська мафія заборонила медикам швидкої користуватися сиреною - в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійська мафія заборонила медикам швидкої користуватися сиреною - в чому причина

Гучні звуки лякають наркоторговців та їх клієнтів

4 лютого 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

Представники італійської мафії заборонили водіям швидкої медичної допомоги вмикати сирени. Окрім того, мафіозі в Неаполі вже відкрито почали погрожувати медикам, які ігнорують це. Дану інформацію повідомило видання The Times.

Італійська мафія заборонила медикам швидкої користуватися сиреною - в чому причина

В Італії мафія заборонила швидкій допомозі вмикати сирени. Фото: rbc.ua

Річ у тому, що злочинним кланам не подобається, що карети швидкої лякають наркоторговців та їхню клієнтуру. Звуки швидкої дуже схожі на поліцейські сирени. Відтак інколи зриваються вигідні угоди місцевих банд.

В той самий час медики швидкої допомоги звернулися до поліції, щоб та надала їм додатковий захист. Інколи їздити без сирени — неможливо, оскільки на лікарів чекають хворі, яким треба невідкладна допомога.

Проте, яку альтернативу надали правоохоронці — ще невідомо.

Остання небезпечна ситуація сталася кілька днів назад: швидка їхала рятувати громадянина з небезпечного іспанського району. Відповідно, щоб швидше дістатися до місця призначення, їм потрібно було увімкнути сирену. На середині шляху їх оточили кремезні чоловіки на мотоциклах, які почали погрожувати пістолетами.

Нагадаємо, що у жовтні члени мафіозної групи Каморра вийшли на протести в Неаполі, щоб не дозволити нашкодити їхньому "бізнесу". Торгівля наркотиками сильно постраждала через карантинні обмеження, тому, що в Італії закрили основний канал збуту — нічні клуби. Саме тому злочинні клани збунтували та почали перепалку з поліцією. Що з цього вийшло, дивіться в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Італії мафія зайнялася соціальною підтримкою тих, хто втратив роботу на карантині. Подробиці ситуації можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини