Головна Новини Світ Італія Італійського футболіста звинуватили в смерті співробітника клубу
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійського футболіста звинуватили в смерті співробітника клубу

23-річний вихованець «Роми», перебуваючи за кермом свого автомобільного засобу, збив на клубній базі 77-річного Ліно Сімонетто

8 травня 2021, 02:29
Поділіться публікацією:

Футболіст клубу другого за силою дивізіону Італії "чітаделла" Крістіан Д'Урсо звинувачується в ненавмисному вбивстві співробітника клубу і незабаром постане перед судом. Про це повідомляє Il Gazzettino .

Італійського футболіста звинуватили в смерті співробітника клубу

Екс-гравця молодіжки «Роми» звинуватили у вбивстві (фото з відкритих джерел)

За інформацією видання, 23-річний вихованець "Роми", перебуваючи за кермом свого автомобільного засобу, збив на клубній базі 77-річного Ліно Сімонетто, який їхав на велосипеді. Похилого співробітника ФК "Читаделла" доставили в лікарню, але лікарі не змогли його врятувати і через шість днів він помер після крововиливу в мозок.

На Д'Урсо, який в нинішньому сезоні серії В провів 30 матчів (три м'ячі і два ассист), завели справу про ненавмисне вбивство.

Як повідомляли раніше про бично тренувальне заняття ФК "Торонто", що виступає в східній конференції MLS, було перервано по незвичайної причини. Вся справа в тому, що поле вискочив крокодил, і подивитися на рептилію збіглися всі футболісти. Втім, в один з моментів, коли рептилія небезпечно сіпнулася, все допитливі спішно ретирувалися.

Нагадаємо, екс-нападник московського хокейного клубу "Динамо" Артем Чернов помер у віці 38 років. Про це повідомляє Інтефакс. "Хокейний клуб висловлює щирі співчуття рідним і близьким Артема. Ми сумуємо разом з вами", — йдеться в повідомленні клубу. Причини смерті не уточнюються. Чернов почав професійну кар'єру в складі Новокузнецька "Металурга". У 2000 році на драфті НХЛ був обраний в п'ятому раунді під загальним 162-м номером клубом "Даллас Старз", після чого в сезоні 2000/2001 став одним з найрезультативніших гравців "Металурга".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини