Італію накрили масштабні повені: потоки води знищують все на своєму шляху (ВІДЕО)

За останні шість годин на регіоні випало до 457 міліметрів опадів

Італію накрило масштабна повінь. Про це повідомляє видання La Repubblica.

Як стало відомо, негода обрушилася на італійський регіон Легурія, що на півночі країни. Проливні дощі стали причиною зсувів і повеней.

Через стихію вчора, 4 вересня майже всі школи в регіоні залишалися закритими. Також вона вплинула на хід місцевих виборів в столиці провінції Генуї. Кілька ділянок довелося закрити, а підрахунок голосів затримується.

Потоки води фактично затопили місто Понтінвреа. У кількох інших містах зійшли зсуви. Фахівці підрахували, що за останні шість годин на регіоні випало до 457 міліметрів опадів.

У Мережі з'являються фото і відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як вода змішана з брудом розлилася містами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що виверження вулкана на Канарах стало сильніше. Згідно з даними ЗМІ північна сторона Кумбре-Велья обрушилася. Це призвело до більш потужного і швидкого виверження. Новий потік розжареної вулканічної породи загрожує кільком населеним пунктам, які знаходяться поблизу. На цей момент вже кілька тисяч громадян, які проживали в небезпечних районах були змушені покинути свої будинки.

Також "Коментарі" інформували про те, що потужний водяний смерч обрушився на узбережжя французького курортного міста. Відзначається, що подібні атмосферні явища часто спостерігаються в даному регіоні. В цей час на Корсиці оголосили про "жовтому" рівні штормової небезпеки. Метеорологічна служба закликає до обережності. Детально про це читайте в нашому матеріалі.