Головна Новини Світ Франція На Францію обрушився потужний смерч (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Францію обрушився потужний смерч (ВІДЕО)

Метеорологічна служба закликає до обережності

3 жовтня 2021, 19:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Біля узбережжя французького курортного міста утворився водяний смерч. Про це повідомляє видання Franceinfo.

На Францію обрушився потужний смерч (ВІДЕО)

Смерч. Фото: Laura Poli / Facebook

У міста Л'Іль-Рус, який знаходиться в регіоні Корсика, утворився сильний вихор. На цей момент інформації про можливих постраждалих немає.

Зазначається, що водяні смерчі досить часто спостерігаються у прибережних районах морів із помірним кліматом під час гроз і зазвичай тривають близько 10 хвилин. У більшості випадків вони менш потужні, ніж їх наземні аналоги.

В цей час на Корсиці оголосили про "жовтий" рівень штормової небезпеки. Хоча ці явища поширені у регіоні, іноді вони можуть бути небезпечними. Тому метеорологічна служба закликає до обережності.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на Гаваях почалося виверження вулкана Кілауеа. Він є одним з найактивніших на нашій планеті. На фотографіях з місця подій, які з'являються в Мережі можна побачити фонтани розжареної вулканічної породи й здіймаються хмари газу. Фахівці припускають, що лава не зможе досягти житлових районів. Вони вважають, що потоки будуть рухатися у протилежному напрямку.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Німеччині потужний торнадо пронісся по місту. Людей скидало вітром у воду. Постраждалими виявилися люди з місцевого гребного клубу. В результаті події троє людей отримали важкі травми й ще стільки ж — легкі. Прибулі на місце подій медики госпіталізували потерпілих. У місті стихія зривала дахи з будинків і виривала з корінням дерева.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини