Головна Новини Світ Італія Міністр оборони Італії зробив скандальну заяву про діалог України з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Італії зробив скандальну заяву про діалог України з Росією

Гвідо Крозетто заявив, що наступна весна може стати часом, коли обидві сторони вичерпають свої ресурси

5 жовтня 2023, 00:10 comments1187
Поділіться публікацією:

Очільник оборонного відомства Італії Гвідо Крозетто зробив скандальну заяву про діалог Україні з Росією. На його думку, є передумови для того, щоб навесні міг початися "діалог" України з РФ. Відповідну заяву він зробив під час виступу фестивалі міст, повідомляє  tg24.sky.

Міністр оборони Італії зробив скандальну заяву про діалог України з Росією

Гвідо Крозетто (фото з відкритих джерел)

Італійський міністр оборони вважає, що зима заблокує наземні дії. Але він висловив побоювання, що РФ може посилити свою повітряну активність, бо ще не використовувала свої літаки четвертого і п'ятого поколінь.

"У мене таке враження, що хтось може розглядати цю зиму як точкове вирішення конфлікту, який, здається, ніколи не закінчиться, і що після українського контрнаступу і російського контрнаступу весна може стати періодом, коли, як тільки зброя буде вичерпано з обох сторін, можна буде почати діалог", — заявив міністр оборони.

Варта зазначити, що це не перша неоднозначна заява міністра оборони Італії. У вересні він казав, що сподівається на те, що війна в Україні закінчиться протягом 7-8 місяців.

Також  Гвідо Крозетто заявляв, що італійські запаси зброї не безмежні, що країна передала Україні вже майже все, що могла. Але він зазначив, що сьогодні Італія оцінює свої можливості і потреби України, аби підготувати наступний пакет збройової допомоги.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Італія закрила ще одну лазівку для росіян. Італія тимчасово припиняє програму видачі громадянам РФ та Білорусі так званих "золотих віз" в обмін на інвестиції. 

За даними ЗМІ, рекомендацію Європейської комісії з цього приводу було зроблено наприкінці березня 2022 року. Припинення послідувало за рішенням уряду Італії лише в середині липня 2023 року. У 2022 році, за даними журналістів, Італія встигла видати дворічні візи "інвесторів" не менш ніж 32 з 36 громадян Росії, які їх запросили.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини