Головна Новини Світ Італія На 87 році життя помер Сільвіо Берлусконі
commentss НОВИНИ Всі новини

На 87 році життя помер Сільвіо Берлусконі

В Італії помер колишній прем'єр-міністр країни, мільярдер, друг Путіна Сільвіо Берлусконі

12 червня 2023, 12:50
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Corriere della sera.

На 87 році життя помер Сільвіо Берлусконі

Сільвіо Берлусконі. Фото з відкритих джерел

На початку квітня у політика діагностували лейкемію. Берлусконі проходив курс хіміотерапії. Його стан медики міланської клініки "Сан-Рафаеле", куди його госпіталізували весною, оцінили як стабільний. І уже через місяць колишнього прем'єр-міністра Італії виписали зі шпиталю. Проте, в червні йому знову погіршало, й Берлусконі знову госпіталізували. Мільярдера не стало на 87 році життя. Він помер у лікарні.

Якщо говорити про його політичні погляди, Берлусконі товаришував з Путіним. Одного разу, він заявив, що якби Президент України Зеленський припинив "атакувати" два регіони на Донбасі української держави, то Росія б не напала на Україну взагалі.

Також, у лютому, коли чинна прем'єр-міністерка Джорджи Мелоні зустрілася на полях саміту ЄС у Брюсселі із українським Главою, Берлусконі заявив, що якби він все ще займав стару посаду, то не зустрічався б з Зеленським.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Стаса П'єху схопило серце: його екстрено госпіталізували Російському артисту стало погано цієї ночі. Його забрала швидка до лікарні. За інформацією РосЗМІ, у співака проблеми з серцем. Зараз він перебуває у кардіореанімації однієї з клінік Москви. До медзакладу його доправили вночі. В якому стані онук відомої співачки Едіти П'єхи зараз – не повідомляють.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Російська актриса, що знімалася в "Поверненні Мухтара" заявила про зраду українців "Тиждень не спала", — Оксана Сташенко підтримала агресію Кремля і висловилася про колег-акторів з України. Вона розкритикувала друзів по сцені, за те, що вони звинувачують в розв’язанні війни на території України —  Російську Федерацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини