Головна Новини Світ Італія Новий пакет військової допомоги схвалений: Рєзніков заявив, що Україна пам'ятатиме підтримку Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий пакет військової допомоги схвалений: Рєзніков заявив, що Україна пам'ятатиме підтримку Італії

Резніков подякував Італії за новий пакет військової допомоги.

31 липня 2022, 12:15
Поділіться публікацією:

Довгий час вважалося, що Італія у війні Росії проти України намагатиметься зайняти помірну позицію. Особливо росіяни на це сподівалися після переформатування уряду країни, але, очевидно, Італія не має наміру зупинятися в підтримці України, а навпаки, готова цю підтримку посилювати. Як передає портал "Коментарі", так міністр оборони України Олексій Резніков сьогодні подякував Італії та своєму італійському колегі Лоренцо Геріні за "новий пакет військової допомоги".

Новий пакет військової допомоги схвалений: Рєзніков заявив, що Україна пам'ятатиме підтримку Італії

Зброя для України. Фото: з відкритих джерел

"Коли ми єдині, нас не перемогти! Я хотів би подякувати італійському уряду та особисто своєму другу Лоренцо Геріні за новий пакет військової допомоги. Народ України завжди пам'ятатиме непохитну підтримку Італії. Grazie mille (Велике спасибі)!" – написав голова Міноборони у Twitter.

Поки що невідомо, що саме входить до нового пакету військової допомоги. В Італії раніше зазначали, що не розкривають подробиць того, що передають Україні.

У середу стало відомо, що міністерство оборони Італії схвалило відправлення четвертого пакету військової допомоги Україні, до складу якого входить військова техніка, матеріали та обладнання. Щоб не давати супротивникові додаткових козирів, список конкретних одиниць засекречений. Про те, що отримали українські військові окупанти, незабаром дізнаються, але вже на полі бою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилися супутникові знімки колонії в Оленівці : хто стоїть за масовою загибеллю людей. Характер пошкодження будівлі не притаманний ракетній атакі, як стверджують окупанти

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – український безпілотник атакував штаб Чорноморського флоту в Севастополі, поранено щонайменше 5 осіб, усі святкові заходи на честь дня ВМФ у місті скасовано з міркувань безпеки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини