Головна Новини Світ Італія НП на канатній дорозі в Італії: скільки людей загинуло (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

НП на канатній дорозі в Італії: скільки людей загинуло (ВІДЕО)

В Італії стався обрив канатної дороги, який спричинив смерть кількох людей

23 травня 2021, 18:37
Поділіться публікацією:
















В Італії неподалік озера Маджоре стався обрив канатної дороги Стреза-Моттароне в неділю, 23 травня. Про це передає Italpress.

НП на канатній дорозі в Італії: скільки людей загинуло (ВІДЕО)

НП у Італії. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що впала одна з кабін фунікулера з висоти близько 80 метрів.

Уже відомо про 13 загиблих. Хоча спочатку ЗМІ писали про дев'ять жертв. Але їх число зросло. Крім того, травми отримали двоє дітей. Постраждалих терміново відвезли на вертольоті в Турин.


Відзначається, що на місці події, окрім 118 рятувальників, все ще працюють рятувальна і спелеологічна команди. А також там знаходяться пожежна бригада і карабінери.

Як пише видання, ця канатна дорога знову відкрилася для публіки тільки вчора, 22 травня. Робота відновилася через більш ніж рік через надзвичайну ситуацію в Італії, пов'язану з пандемією коронавірусу.

Відомо, що в 2016 році на цій канатній дорозі проходив капітальний ремонт.


Як раніше повідомляв портал "Коментарі", безвісти зникла українка знайдена мертвою в Італії. Так, там був виявлений труп зниклої в листопаді українки Христини Новак. Понад півроку про місцезнаходження 29-річної Христини Новак, яка приїхала до Італії з Одеси, не було ніякої інформації. Однак місцевим поліцейським вдалося розкрити цю справу і знайти українку, але, на жаль, мертвою.

Також портал "Коментарі" інформував, що в Італії всіх медичних працівників, включаючи фармацевтів, зобов'язали пройти вакцинацію від коронавірусної хвороби. У разі відмови медики ризикують тимчасово залишитися без роботи і виплат до кінця року. Відповідний указ видав прем'єр-міністра Маріо Драгі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини