Головна Новини Світ Італія Папа Римський шокував заявою про війну в Україні: що сказав Франциск
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський шокував заявою про війну в Україні: що сказав Франциск

Очільник католицької церкви зробив скандальну заяву про війну в Україні

9 березня 2024, 21:01 comments1246
Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск назвав Україну "стороною, яка програє" у війні з РФ. Папа Римський заявив, що Україна "має набратися хоробрості", "викинути білий прапор" та ініціювати переговори про закінчення війни.

Папа Римський шокував заявою про війну в Україні: що сказав Франциск

Папа Римський знову висловився про війну. Фото з відкритих джерел

Папа Франциск закликав Україну розпочати переговори з Росією, залучившись посередництвом третіх країн.

"Сьогодні можна вести переговори за допомогою міжнародних держав. Слово "переговори" — сміливе. Коли ти бачиш, що зазнаєш поразки, що справи йдуть не так, потрібно мати сміливість вести переговори. Вам соромно, але скількома смертями це закінчиться? Вчасно вести переговори, шукати якусь країну, яка виступить посередником. Не соромтеся вести переговори, поки ситуація не погіршилася", — заявив Папа Римський.

Як варіант країни-посередника папа Франциск назвав Туреччину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський не підтримав ініціативу президента Туреччини Реджепа Ердогана щодо участі представників Росії у мирному саміті. За словами українського президента, представники РФ можуть бути запрошені на саміт миру лише після того, як цивілізовані країни розроблять план закінчення війни в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний навряд чи буде на своєму місці, обіймаючи посаду посла України у Великобританії, вважає політолог Андрій Городницький. "Я не пригадую відомого дипломата Залужного. Відомого воєначальника і генерала – так, а посла — ні. Нівеляція дипломатичного корпусу продовжується. І це у жодному разі не образа Валерія Залужного", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

9 березня 2024, 22:41

Папа - это вам не мама, с папой можно всё... (Настя и Потап)

римська блудниця

9 березня 2024, 21:34

Цей папік, якби жив в 1942, пропонував би євреям добровільно йти в газові камери, щоби менше загинуло вояків рейха. ВІн же не про євреїв чи українців тут думає, це ж ясно. Капітуляція - це не порятунок, це смерть тих, хто капітулював. Невже цей прихвостень аргентинських і московитських фашистів не знає, що в Україні не якійсь "прикордонний конфлікт", не знає, що у його улюбленого фюрера путіна є план "остаточного вирішення українського питання". Винищення українців і всього українського на окупованій частині України свідчать самі за себе. Офіційно заявлено кремлівськими алкоголіками про необхідність ліквідації України та української ідентичності. Капітулювати, підняти білий прапор - означає віддати всю Україну на ліквідацію. Нехай він цей прапор засуне собі далеко в архіви ватікана. Мерзота чомусь не пропонує москвитському упирю відступитися хоча б на крок, навіть слів про "замороження" війни не підібрала тварюка. Повторює путінські забаганки про білі прапори.

Ігор

9 березня 2024, 21:25

Оце вереску буде у відповідь. А якби у корумпованого Боневтіка вистачило сміливості втекти, кризи і не було.


Новини