Головна Новини Світ Італія Під час конференції італійських політиків з'явилося порно (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час конференції італійських політиків з'явилося порно (ВІДЕО)

Невідомі вивели на екран хентай за мотивами Final Fantasy 7

19 січня 2022, 23:30
Поділіться публікацією:

Масштабний захід, що в онлайн-режимі організував італійський сенат, раптово зупинила трансляція порно-ролика.  Під час конференції, в якій брали участь політики цієї країни, на екрані раптово з'явився  хентай за участі героїв гри Final Fantasy 7. Про це інформує Kotaku.

Під час конференції італійських політиків з'явилося порно (ВІДЕО)

Порно з'явилося перед виступом лауреата Нобелівської премії з фізики Джорджіо Паріз (фото - скріншот)

Ситуація виглядала комічно. Серйозно налаштовані представники парламенту та поважні управлінці хотіли своїми виступами заглушити стогони порно-учасників, але не змогли цього зробити.

Цей захід ініціювали представники італійського політичного об’єднання   "Рух п'яти зірок". На ньому обговорювались  питання прозорості  в процесі державного  управління.

Тридцять хвилин під час проведення конференції відбулись в робочому ритмі. В той час, коли взяв слово лауреат Нобелівської премії з фізики Джорджіо Парізі, на екрані італійські парламентарі побачили голу Тифу Локхарт

 Порно-витівка транслювалась в ефірі ще до хвилини і в той час організатори заходу таки його вимкнули. Учасники заходу  переконані, що це — витівки місцевих хакерів. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США в ефірі телеканалу замість прогнозу погоди випадково показали порно. Інцидент стався в американському штаті Вашингтон. Повідомляється, що у прямому ефірі місцевого телеканалу під назвою KREM почав програватися 13-секундний відеоролик порнографічного змісту. У цей момент метеоролог повідомляла про те, що штат очікує кілька днів гарної погоди після холодних вихідних. Ведучі ніяк не відреагували на конфузну ситуацію. Під час випуску новин, представники телеканалу перепросили у глядачів. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини