Головна Новини Світ Італія Популярна іспанська письменниця опинилася трьома чоловіками
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна іспанська письменниця опинилася трьома чоловіками

Автори заявили, що назвали свої імена, адже постійно відчували, що їх секрет може розкритися

20 жовтня 2021, 04:10
Поділіться публікацією:

В Іспанії письменниця Кармен Мола отримала престижну премію "Планета" і приз мільйон євро за історичний трилер "Звір", який надійде в продаж 4 листопада. На церемонії нагородження виявилося, що під псевдонімом ховалися троє чоловіків-сценаристів. До цього вони позиціонували Мола як викладачку університету і мати трьох дітей. Автори заперечують, що це був маркетинговий хід, пише The Guardian.

Популярна іспанська письменниця опинилася трьома чоловіками

Нагородження - фото з відкритих джерел


"Ми не ховалися за жінкою, ми ховалися по імені. Я не знаю, позначається жіночий псевдонім на продажах, продасть він більше книг, ніж чоловічий. Не маю ні найменшого уявлення, але сумніваюся в цьому", — заявив співавтор "звіра" Антоніо Мерсер .


Він писав романи разом з Агустіном Мартінесом і Хорхе Діасом. Всі троє чоловіків пов'язані з телебаченням. Мерсер і Діас написали сценарій серіалу "Центральна лікарня", Мартінес — працював над кількома фільмами. Автори заявили, що назвали свої імена, адже постійно відчували, що їх секрет може розкритися. Після виходу в світ вони швидко скучили по анонімності.


"Було дуже зручно, нам сподобалося. Критика не впливає на тебе так сильно, і ти продовжуєш жити своїм життям після виходу роману", — сказав Діас.


Письменниця і феміністка Беатріс Хімено розкритикувала чоловіків, які ховалися на ім'я Кармен Мола.


"Хлопці роками роздавали інтерв'ю. Це не просто псевдонім, це — фейковий профайл, який вони використовували для залучення журналістів і читачів. Вони — шахраї", — написала Химено в твіттері.


Навіть не знаємо, що тут ще сказати. Але тепер будемо уважно вивчати біографію людей, які миттєво стають шалено популярними.


Нагадаємо, в столиці Росії, Москві, в орендованій квартирі було виявлено бездиханне тіло української письменниці Аделіни Шелдон. Дівчині було всього 20 років. За попередньою інформацією причиною смерті молодої письменниці став голод. Протягом цілого року Аделіна вела свій щоденник і робила в ньому замітки про своє голодування. Виходячи з її записів, стає зрозуміло, що дівчина практикувала сухе голодування. Тобто, відмова не тільки від будь-яких видів їжі, але і від води.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Guardian
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини