Головна Новини Світ Італія Прем'єр-міністерка Італії Мелоні виступила з заявою про допомогу Україні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністерка Італії Мелоні виступила з заявою про допомогу Україні: подробиці

Мелоні зробила заяву перед зустріччю лідерів Європейського Союзу

25 жовтня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Європейське співтовариство  не повинно послабити  спільну підтримку для України, спрямувавши всі свої зусилля, щоб допомогти Ізраїлю, на який  вчинили напад  бойовики ХАМАСу.

Прем'єр-міністерка Італії Мелоні виступила з заявою про допомогу Україні: подробиці

Прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні (фото з відкритих джерел)

Про це  сказала прем'єр-міністр  Італії Джорджа Мелоні, інформує Reuters.

Як стверджує лідерка Італії, в Європі не повинні послабити  спільну підтримку України,  бо  країна  запропонувала  солідарність з  Ізраїлем  опісля руйнівного нападу  бойовиків ісламістського угруповання ХАМАС на початку жовтня.

"Ми не повинні припуститися помилки, послабивши нашу спільну підтримку України", -  наголосила Джорджа  Мелоні в Сенаті  на початку  зустрічі за участю  лідерів Європейського Союзу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що генсек ООН розповів, чим він "шокований". Генсек ООН Антоніу Гутерріш спростував симпатії, що приписують йому, до терористів ХАМАС. 

Відомо, що під час дебатів у Раді безпеки ООН Антоніу Гутерріш засудив як жорстокості ХАМАС, так і дії Ізраїлю у відповідь, які призводять до загибелі палестинців. При цьому він сказав, що напад хамасівців стався "не на порожньому місці". Нібито його спровокувало небажання Ізраїлю виконувати рішення ООН щодо створення палестинської держави.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Італія закрила ще одну лазівку для росіянІталія тимчасово припиняє програму видачі громадянам РФ та Білорусі так званих "золотих віз" в обмін на інвестиції.

За даними ЗМІ, рекомендацію Європейської комісії з цього приводу було зроблено наприкінці березня 2022 року. Припинення послідувало за рішенням уряду Італії лише в середині липня 2023 року. У 2022 році, за даними журналістів, Італія встигла видати дворічні візи "інвесторів" не менш ніж 32 з 36 громадян Росії, які їх запросили.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини