Головна Новини Світ Італія Розвідка Італії оприлюднила звіт з планами Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Італії оприлюднила звіт з планами Путіна

Італійська розвідка вважає, що Путін провалив основні стратегічні завдання у війні в Україні та назвала плани Кремля щодо тиску на країни НАТО.

28 лютого 2023, 18:25 comments1419
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Путін провалив основні поставленні цілі у війні в Україні, та буде й надалі втручатись у політичні процеси, зокрема через дезінформацію, кібератаки, шантаж та маніпуляції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на італійське видання La Stampa.

Розвідка Італії оприлюднила звіт з планами Путіна

Розвідка Італії вказала основні плани Путіна щодо країн НАТО. Фото з вікдритих джерел

Італійська розвідка представила звіт для парламенту в якому зосередилась на планах та невдачах Путіна. Згідно з оприлюдненим документом Кремль наразі намагається відновити свій військовий потенціал, зокрема як у виробництві зброї, так і чисельність армії. Адже на деталі для виробництва накладені санкції, а армію знищує ЗСУ.

"Для росіян оперативна пауза необхідна для відновлення та підготовки до тривалої війни. Москва намагається використати цей період відносної стагнації, щоб відновити діяльність російського військово-виробничого комплексу, а також запропоновано реструктуризацією російських Збройних Сил – зі збільшенням загальної чисельності до 1,5 мільйона солдатів", — повідомляє італійська розвідка.

Розвідка Італії вважає, що Путін очікував швидко захопити Україну, проте зазнав невдачі. І тепер планує довготривалу війну, щоб досягти основні цілі. У звіті повідомляється також про можливі плани Путіна втручатись у політику країн НАТО.

"Москва не припинить втручатися в політичну динаміку та процеси прийняття рішень у країнах НАТО. Вдаючись ще більше, ніж у минулому, до примусових та маніпулятивних методів, таких як кібератаки, дезінформація, шантаж та використання таких важелів, як міграція та енергетика", — повідомляє розвідка.

В документі також спецслужби розглянули питання можливого застосування ядерної зброї, проте зазначили, що наразі це є малоймовірним.

Раніше портал "Коментарі" писав про звіт латвійської розвідки, з тезами про діяльність Росії.

Також "Коментарі" писали про історичне рішення, адже росіяни залишили Європу та пішли в Азію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини