Головна Новини Світ Італія У переможниці викрали лотерейний квиток 500 тисяч євро
commentss НОВИНИ Всі новини

У переможниці викрали лотерейний квиток 500 тисяч євро

Але власник тютюну втік з квитком

5 вересня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:

Історія нагадує відомий фільм Вуді Аллена, але тут мало над чим сміятися. Головна героїня — 70-річна жінка. Переможниця за кілька хвилин відчула неймовірне хвилювання, вигравши 500 тисяч євро на "Скретч-енд" у тютюновому кіоску, до того, як квиток був вкрадений тим самим тютюнником, який його продав. Про це повідомляє видання La Republikka.

У переможниці викрали лотерейний квиток 500 тисяч євро

Лотерея у тютюновому кіоску, фото з відкритих джерел

Пенсіонерка взяла два квитки в тютюновому кіоску. Один виявився порожнім, коли жінка зняла захисний шар, а другий — призовим, але його вкрав власник крамниці. Жінка попросила його верифікувати її виграш.

Підприємець схопив квиток, втік з кіоску і поїхав на своєму моторолері в невідомому напрямку. Прибулі на виклик карабінери опечатали всю партію лотерейних квитків, щоб злочинець не міг отримати виграш з вкраденого. Його знайомі сказали, що він хороша людина і незабаром поверне те, що поцупив.

Нагадаємо, у 57-річного Тома Круза вкрали автомобіль BMW з цінних багажемПід час перебування у Великобританії вкрали автомобіль BMW Х7 разом з багажем на тисячі фунтів. Про це повідомляє видання Independent.

Інцидент стався в Бірмінгемі. Актор зупинився в готелі, а його охоронець залишив автомобіль на стоянці. Поки відомо, що зловмисники використовували спеціальний сканер, щоб скопіювати сигнал від безконтактного ключа. Про те, що автомобіль зник — першим дізнався охоронець Круза. Він повідомив в поліцію. Автомобіль досить швидко вдалося знайти, оскільки там було встановлено спеціальну систему для стеження. Однак, злодії вкрали весь багаж, який сам актор оцінив в тисячу фунтів. Деталі інциденту розповів глава служби безпеки актора Джек Річер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини