Головна Новини Світ Італія Ускладнення після COVID-19: помер особистий лікар Папи Римського
commentss НОВИНИ Всі новини

Ускладнення після COVID-19: помер особистий лікар Папи Римського

Медик пропрацював у Папи Римського 6 років

10 січня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

Фабріціо Соккорси, який працював особистим лікарем у Папи Римського починаючи з 2015 року, помер від ускладнень, пов'язаних з COVID -19. Його серце перестало битися на 78 році життя. Про це інформує Vatican News.

Ускладнення після COVID-19: помер особистий лікар Папи Римського

Помер лікар Фабріціо Соккорси - фото: з відкритих джерел

Медик був госпіталізований в клініку Джемеллі. За словами джерела, у Соккорси була онкологічна патологія. Коронавірус, яким він нещодавно захворів, дав ускладнення, в результаті чого він помер.

За життя Фабріціо був медиком, які знають і люблять свою справу. На його рахунку сотні різних наукових публікацій, вкладів. Крім цього йому вдалося розробити кілька спільних і консультаційних послуг в державному секторі. Соккорси був   консультантом Управління охорони здоров'я та гігієни губернаторства Ватикану, а також ще й був експертом в медичній консультації Конгрегації з канонізації святих.

Крім того, Фабріціо викладав імунологію в госпітальної медичної школи Риму. Також він працював на кафедрі клінічної медицини та фармакології. У лікарні Сан-Камілло медик проводив курси підвищення кваліфікації по хворобах печінки.

У 2017 році його здоров'я різко погіршився після трагічної звістки про загибель його дочки Крістіани. Дівчина померла від тривалої хвороби, побороти яку їй так і не вдалося. Однак точний діагноз Фабріціо не розголошується.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" повідомляв про те, що помер відомий у всьому світі футболіст, який входить до складу ФК "Манчестер Сіті", а також повідомляв про те, що померла актриса, яка запам'яталася глядачам як зірка відомої комедії "Поліцейська академія".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини