Головна Новини Світ Італія В Іспанії гості готелю вкрали 45 пляшок колекційного вина, найдорожча з них коштує понад $400 тисяч
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії гості готелю вкрали 45 пляшок колекційного вина, найдорожча з них коштує понад $400 тисяч

27 жовтня двоє людей вкрали 45 пляшок колекційного вина

2 листопада 2021, 06:09
Поділіться публікацією:

У місті Касерес (Іспанія) із готельно-ресторанного комплексу Atrio вкрали 45 пляшок вина, у тому числі й рідкісну пляшку вартістю 407 тисяч доларів. Злодіїв було двоє. Про це повідомляє агентство Associated Press із посиланням на власника комплексу Хосе Поло. Готель-ресторан Atrio володіє колекцією понад 40 тисяч пляшок вина. Заклад відзначений двома зірками Michelin. 27 жовтня двоє людей вкрали 45 пляшок колекційного вина. Хосе впевнений, що діяли професіонали.

В Іспанії гості готелю вкрали 45 пляшок колекційного вина, найдорожча з них коштує понад $400 тисяч

Колекційне вино - фото з відкритих джерел


"Вони були професіоналами і достеменно знали, що роблять", — сказав Поло.


За словами власника комплексу, підозрювані – чоловік та жінка. Вони розмовляли англійською, поводилися стримано. Напередодні злочину пара заселилася до готелю та повечеряла у ресторані. Після цього вони звернулися до працівника рецепції готелю із проханням до них ще їжі. Працівник виконав побажання гостей, але залишив на якийсь час без нагляду монітори камер відеоспостереження. Тим часом чоловік прослизнув у підвал та вкрав пляшки. Рано вранці наступного дня пара залишила готель, розплатившись кредитною карткою. Злодії викрали рідкісне Chateau d'Yquem 1806 і щонайменше ще шість інших пляшок 19 століття від ексклюзивного виробника Romanée-Conti у французькому регіоні Бургундія. За словами Поло, загальну вартість пляшок не підраховували, але їхня символічна цінність значно вища. На щастя, колекцію було застраховано. Чоловік зазначив, що пара злодіїв могла працювати на приватного колекціонера вин, оскільки вкрала лише ті пляшки, які не можна продати на відкритому ринку.


Нагадаємо, у голлівудського актора Тома Круза під час перебування у Великій Британії вкрали автомобіль BMW Х7 разом із багажем на тисячі фунтів. Про це повідомляє видання Independent. Інцидент стався у Бірмінгемі. Актор зупинився у готелі, а його охоронець залишив автомобіль на стоянці. Поки що відомо, що зловмисники використовували спеціальний сканер, щоб скопіювати сигнал від безконтактного ключа. Про те, що автомобіль зник, першим дізнався охоронець Круза. Він повідомив поліцію. Автомобіль досить швидко вдалося знайти, оскільки там було встановлено спеціальну систему для стеження.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини