Головна Новини Світ Італія В Італії під час романтичного побачення в лісі молоду дівчину розірвала зграя собак
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії під час романтичного побачення в лісі молоду дівчину розірвала зграя собак

Хлопцеві вдалося знайти укриття, поки 20 річну студентку терзали собаки

30 серпня 2021, 12:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії зграя собак напала на молоду дівчину. Про це повідомляє видання Mirror.

В Італії під час романтичного побачення в лісі молоду дівчину розірвала зграя собак

В Італії дівчину розірвала зграя собак. Фото: Depositphotos.

Як стало відомо, інцидент стався в італійському місті Сатріано, який знаходиться на півдні країни. Хлопець з дівчиною вирушили днем на пікнік з прогулянкою в лісі, однак побачення перетворилося на трагедію. На пару напала зграя бездомних собак, коли вони проходили через густий лісовий масив.

Повідомляється, що поки тварини роздирали дівчину, хлопець втік. Йому вдалося знайти собі прихисток в покинутій будівлі і покликати на допомогу.

На місце подій прибули рятувальники, які доставили потерпілу до медичного закладу. Вона отримала численні поранення. Медикам не вдалося її врятувати.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Німеччині леопард напав на жінку. Інцидент стався в німецькому місті Небра. У притулку для циркових тварин під час фотосесії на 36-жінку напав хижак. В результаті події, потерпіла отримала серйозні травми в області голови. Вона була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій. Відзначається, що тварин в цьому притулку часто використовую для зйомки реклами. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформувало про те, що в американському місті Солт-Лейк-Сіті, що в штаті Юта на доглядачку тераріуму напав алігатор. Інцидент стався на очах у відвідувачів серед яких були і діти. Хижак схопив жінку за руку і потягнув до себе в вольєр. Потерпілої на допомогу поспішили декілька чоловіків з екскурсійної групи. У Мережі з'явилося відео з місця подій. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини