Головна Новини Світ Італія В Італії скасували концерт піаністки, яка зрадила Україну та перейшла на бік окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії скасували концерт піаністки, яка зрадила Україну та перейшла на бік окупантів

Це вже не перший випадок скасування концерту піаністки Валентини Лисиці

8 червня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

В Італії, в місті Лерічі  анулювали концерт опальної  української піаністки з пропутінськими поглядами  Валентини Лисиці, яка оскандалилась через власні  заяви про окупований Росією Донбас, а ще підтримує Путіна.

В Італії скасували концерт піаністки, яка зрадила Україну та перейшла на бік окупантів

Валентина Лисиця (фото з відкритих джерел)

Лисиця, що  не виступає проти  вбивств  своїх співгромадян, планувала  виступати в липні на музичному фестивалі, який має відбутись в цьому італійському місті. Проте через шквал  соціальних суперечок через  її небажану присутність,  після прямого запиту мера Леонардо Паолетті її виступ вже скасований.

З причини своєї проросійської  позиції Валентина  Лисиця, яка є відомою як королева Рахманінова, ще мала  анулювання  свого концерту в Феніче у Венеції взимку минулого року,  написало  інформаційне агентство ANSA.

"Концерт, — сказав Паолетті, — був скасований за моїм особливим запитом і за повної підтримки маестро Джанлуки Марчіано", художнього керівника заходу. Посадовець цього міста  сказав, що "завжди вважав присутність піаністки недоречною з відомих причин, оскільки муніципалітет Лерічі та його адміністрація були переконаними прихильниками українського народу з лютого 2022 року. Опір цьому я вважаю необхідним до остаточної перемоги", — підсумував  мер Лерічі.

Щоб заборонити   виступати артистці, яка грала на руїнах  тимчасом окупованого росіянами Маріуполя, ще  надіслали відповідні  звернення до прем'єр-міністра цієї країни  Мелоні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська акторка зі "Слуги народу" зрадила свою країну та лишилася жити в Росії. Популярна  українська артистка Галина Безрук вже  чимало часу мешкає в РФ  з чоловіком і дітьми. З початку військового вторгнення екс-українка  ще ні разу не прокоментувала хід  повномасштабної  війни на своїй колишній  батьківщині. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини