Головна Новини Світ Італія В Італії у пацієнтки з COVID-19 розвинулася гангрена: що кажуть медики
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії у пацієнтки з COVID-19 розвинулася гангрена: що кажуть медики

Жінці ампутували пальці

12 лютого 2021, 16:58
Поділіться публікацією:

Італійці, що хворіла коронавірус, медики ампутували три пальці. Причиною тому послужила гангрена, яка раптово почала у неї розвиватися. Про це інформує видання Daily mail.

В Італії у пацієнтки з COVID-19 розвинулася гангрена: що кажуть медики

COVID-19 може викликати гангрену - фото: з відкритих джерел

Так, у 86-річної жінки в період лікування від COVID -19 раптово почорніли пальці на руках. Лікарі пояснили це тим, у неї почалася гангрена. Хвороба вразила її кровоносні судини. Варто відзначити, що проблеми зі згортанням крові були у великої кількості людей, які хворіють на коронавірус.

Медики назвали цей випадок "важким проявом" коронавірусу. Раніше вже було виявлено, що вірус може спричинити серйозне пошкодження кровоносних судин, викликаючи тромби. Моторошні фото були опубліковані в Європейському журналі судинної та ендоваскулярної хірургії.

В Італії у пацієнтки з COVID-19 розвинулася гангрена: що кажуть медики - фото 2

Варто зазначити, що випадок італійки зовсім не перший у світі. Раніше подібне сталося з жителем Каліфорнії. Йому ампутували два пальці в результаті значного пошкодження тканин і м'язів після зараження Ковідом. Також чоловікові з Великобританії ампутували два пальці в той час, коли він хворів на COVID -19.

Після ампутації лікарі вивчили мертві тканини під мікроскопом. Їм вдалося виявити внутрішньосудинний тромбоз. Відзначається, що у 30% пацієнтів з коронавірусів були тромби. Ускладнення після перенесення інфекції або ж вчасно неї, загрожує тим, у кого є пошкодження судин.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що 34 українські лікарні отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку і ЮНІСЕФ. Також сайт інформував про те, що медики назвали ще один симптом коронавірусу, про який ніхто навіть і подумати не міг.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини