Головна Новини Світ Італія В Італії відбувається дискримінація невакцинованих - Amnesty International
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії відбувається дискримінація невакцинованих - Amnesty International

Правозахисна організація Amnesty International просить надати альтернативні заходи

19 січня 2022, 02:17
Поділіться публікацією:

Італія запровадила жорсткі обмеження щодо COVID-19, тому Amnesty International закликає країну змінити заходи, щоб уникнути дискримінації людей, які не прищеплюються. Про це повідомляє міжнародне агентство Reuters. Правозахисна організація Amnesty International просить надати альтернативні заходи: використання масок та тестування на COVID-19, щоб дозволити невакцинованій частині населення продовжувати ходити на роботу та користуватися громадським транспортом без дискримінації.

В Італії відбувається дискримінація невакцинованих - Amnesty International

Вакцинація - фото з відкритих джерел

У недавньому указі уряд прем'єр-міністра Італії Маріо Драгі зробив вакцинацію проти COVID-19 обов'язковою для всіх людей старше 50 років, а також для користування громадським транспортом та багатьма іншими послугами. Італія стала однією з небагатьох країн, які зробили такі кроки, намагаючись зменшити кількість смертей через COVID-19. Правозахисна організація заявила, що обов'язкова вакцинація може бути виправдана, але має бути обмежена у часі та законною з метою захисту громадського здоров'я.

"Уряд повинен продовжувати гарантувати, що все населення може користуватися своїми основними правами, такими як право на освіту, роботу та медичне лікування, особливо щодо пацієнтів, які не хворіють на COVID, які потребують термінового хірургічного втручання", – йдеться у повідомленні Amnesty International.

Нагадаємо, вакцини проти COVID-19, виготовлені з використанням технології мРНК, не викликають ускладнень вагітності у майбутніх матерів та їхніх дітей. Таку заяву зробив у вівторок, 18 січня, регулятор Європейського Союзу з лікарських засобів після детального огляду кількох досліджень.

Огляд, заснований на дослідженнях, у яких брали участь близько 65 тисяч вагітних жінок на різних термінах, не виявив жодних ознак підвищеного ризику ускладнень, викиднів, передчасних пологів або серйозних побічних ефектів від введення мРНК, повідомляє Європейське агентство з лікарських засобів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини