Головна Новини Світ Італія В Італії влаштували розпродаж будинків по 1 євро
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії влаштували розпродаж будинків по 1 євро

Оселитися за 1 євро пропонують в одному зі старовинних будинків на березі моря на півдні Італії

19 серпня 2020, 09:02 comments2878
Поділіться публікацією:

У місті Таранто, яке розташоване на півдні Італії, виставили на продаж кілька старовинних будинків. Кожен з них готові віддати новому власнику всього за один євро. Але є умова — після купівлі господар повинен повністю відреставрувати приміщення. Про це повідомило видання Sky TG24 

В Італії влаштували розпродаж будинків по 1 євро

Таранто. Фото: flickr.com

Всі будинки, які адміністрація міста виставила на продаж, розташовані в історичній частині Таранто на березі Іонічного моря. Здавалося б, завидна нерухомість, та ще й практично задарма. Але новим власникам все ж доведеться чимало витратитися. Всі будинки старовинні та давно занедбані. Відремонтувати ж їх влада міста вимагає таким чином, щоб будівлі не втратили свого історичного вигляду, але при цьому стали високотехнологічними, екологічними та енергоефективними.

Всього по одному євро збираються продати 7 будинків. Першому ліпшому віддавати їх не будуть. Між охочими придбати історичну нерухомість проведуть конкурс. Заявки на участь вже приймають на офіційній сторінці мерії Таранто. Слід зазначити, що кілька інвесторів вже відгукнулися на пропозицію. Серед них є громадяни інших держав.

До речі, Таранто — це не перше італійське місто, де вирішили продати історичні будинки за символічною ціною. Влада хоче вдихнути нове життя в старовинні міста, а тому виставила на розпродаж будівлі в комунах Чінкуефронді та Бізачча. Будинки там також продають за 1 євро.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Україні почали масово розпродувати в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини