Головна Новини Світ Італія В Італії всіх медиків зобов'язали вакцинуватися від Covid
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії всіх медиків зобов'язали вакцинуватися від Covid

Документ вводить правовий захист для медичних працівників

1 квітня 2021, 16:16
Поділіться публікацією:

В Італії всіх медичних працівників, включаючи фармацевтів, зобов'язали пройти вакцинацію від коронавірусу. У разі відмови медпрацівники ризикують тимчасово залишитися без роботи і без виплат до кінця року. Відповідний указ прем'єр-міністра Маріо Драгі був прийнятий 31 березня, передає Ctvnews.

В Італії всіх медиків зобов'язали вакцинуватися від Covid

Медики в Італії - фото з відкритих джерел

Документ вводить правовий захист для тих, хто здійснює вакцинацію населення, лікарів і медсестер, які в період пандемії схильні до ризику зараження Covid-19.

"Метою заходу є максимальний захист, як медичного персоналу, так і тих, хто знаходиться в середовищі, які можуть бути більш схильними до ризику зараження", — йдеться в повідомленні уряду.

В указі також зазначається, що деякі карантинні обмеження в Італії можна послабити в тих районах, де високий рівень вакцинації та низький рівень заражень коронавірусом.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" повідомляли, що Максим Степанов заявив, що медичних працівників не звільнятимуть за відмову від вакцинації від коронавірусу. Степанов заявив, що "не дозволить ображати наших лікарів". Також Степанов висловив упевненість, що кількість бажаючих зробити щеплення від Covid-19 поступово буде збільшуватися. Відбудеться це, коли все більше людей зрозуміє, що користь від вакцинації перевищує побічні дії, зазначили в МОЗ.

Нагадаємо, що раніше в МОЗ назвали побічні реакції на вакцину від коронавірусу, які зустрічалися в українців з початку кампанії по вакцинації. Всього таких випадків було зафіксовано 587, серед них головний біль і тимчасове підвищення температури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктория

2 квітня 2021, 07:24

БАДы с цинком и селеном для профилактики COVID 19, лечения гриппа. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber


Новини