Головна Новини Світ Італія В Італії загинула українка: чому жінка стрибнула з висоти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії загинула українка: чому жінка стрибнула з висоти

Жінка проживала у будинку сімейного типу

31 серпня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

Українка, що проживала у Італії, вчинила самогубство. Про це повідомляє джерело IL Mattino.

В Італії загинула українка: чому жінка стрибнула з висоти

Жінка вчинила самогубство, фото з відкритих джерел

За інформацією з різних джерел, українці було 34-35 років, вона проживала у будинку сімейного типу, прописки в місті не мала. Подія сталася у Неаполі. Українку госпіталізували до лікарні Веккьо Пеллегріні. Там жінці надавали допомогу стосовно хвороби очей. Відомо, що її прооперували, видаляючи катаракту на очах. Тому жінка лежала в палаті офтальмологічного відділення з вікном на вулицю Віа Джованні Нінні.

Повідомляється, що жінка не скаржилася на дискомфорт. Операцію провели успішно. Втім, інші пацієнти в палаті, що були свідками, розповіли про раптовість її вчинку. Пізно ввечері жінка відкрила вікно, вилізла на підвіконня й впала з висоти четвертого поверху. Від травм, отриманих внаслідок падіння, вона померла на місці. Реанімувати жінку не вдалося.

Місцева поліція розпочала слідство у справі про самогубство. Поліціянти опитують лікарів та пацієнтів, вважають, що трагедія — це невипадковий збіг обставин, тому ретельно перевіряють історію хвороби, медичні записи. Також поліціянти опитують всіх, хто знав українку останнім часом для встановлення мотиву її вчинку. 

Тіло відправлено на судово-медичну експертизу. В лікарні персонал збентежений подією, йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Дніпрі місцева 29-річна жінка, що мала двомісячну дочку, стрибнула з висоти. Сусіди жінки знайшли її тіло під вікнами будинку по вулиці Тополиній, де вона проживала, й одразу зателефонували до поліції. Свідки кажуть, що жінка жила на п'ятому поверсі та, ймовірно, вистрибнула з вікна квартири. Від травм вона померла на місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини