Головна Новини Світ Італія На Сицилії продають будинки за 1 євро: у чому хитрість
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сицилії продають будинки за 1 євро: у чому хитрість

На Сицилії в Італії почали розпродавати будинки за 1 євро, щоб врятувати туризм, який дуже постраждав через пандемію

2 травня 2021, 15:50 comments1736
Поділіться публікацією:

Якщо ви мріяли про будиночок в Італії, то у вас з'явилася можливість її реалізувати. На Сицилії — найбільшому острові Середземного моря, який належить Італії, а саме в місті Кастільоне-ді-Сицилія, туристам пропонують придбати будинок за 1 євро.

На Сицилії продають будинки за 1 євро: у чому хитрість

Як купити будинок за 1 євро (фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що через пандемію коронавірусу, яка охопила світ минулого року, серйозно постраждало багато сфер, в тому числі туризм.

Спалах захворювання вплинув і на життя італійського острова (і не лише), оскільки більшу частину доходу країни приносив саме туризм. Щоб якось відновити інтерес людей до подорожей, в Італії почали продавати будинки за смішну ціну — 1 євро. Такий розпродаж вже влаштували в комуні Чінкуефронді в регіоні Калабрія і в місті Троїна.

Відомо, що туристам планують продати 900 будинків, ціна яких залежатиме від стану житла. Нерухомість, яка потрапила під акцію, розташована в старій частині міста Кастільоне-ді-Сицилія біля вулкана Етна.

Мер міста Антоніо Камарда зазначив, що потрібно рятувати величезну архітектурну спадщину, тому що багато людей залишили після себе гарні мальовничі будинки, які стоять порожніми. Деякі з них належать навіть до епохи Відродження.

Щоб придбати нерухомість, потрібно прийти в мерію міста і розповісти про свої плани, зокрема про те, як ви збираєтеся відновлювати будинок. Також покупець повинен оформити страховий поліс на суму 4000 євро. Загалом власник платить лише за ремонт житла, а саму нерухомість купує за безцінь.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влада міста Салемі на Сицилії хоче "повернути життя" в занедбану місцевість і влаштовує розпродаж будинків за ціну від 1 євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини